De Dragobete, premiem dulcegariile

Pentru ca urmeaza Dragobetele si iubim romaneste :) si dragostea pluteste in aer si pe facebook :)) va invit sa participati la concursul organizat de Complex Apicol Veceslav Harnaj pe facebook, accesand urmatorul link:https://www.facebook.com/note.php?note_id=310371049020171
LIKE: https://www.facebook.com/pages/Complex-Apicol-Veceslav-Harnaj/110990542291557?sk=notes



Va plac dulcegariile? Noua, sincer, da. Le premiem. Premiem declaratiile dulci de dragoste cu miere. Fa o declaratie dulce persoanei iubite iar noi ii trimitem miere personalizata cu numele persoanei, insotita de mesajul tau.

Premiile: 5 seturi de miere. Seturile de miere sunt formate din: Miere Salcam 450g, Miere Poliflora 450g, Miere Tei 450g.  Seturile vor fi personalizate cu numele persoanei dragi careia vor fi trimise, insotite de textul declaratiei de dragoste a persoanei castigatoare.

Participanti: Poate participa orice persoana care are varsta peste 18 ani si domiciliul pe teritoriul Romaniei.

Regulament: In concurs se poate inscrie orice utilizator Facebook. Conditia de inscriere este ca participantul la concurs sa faca publica o declaratie de dragoste pe Facebook. Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa mentionati pagina noastra de Facebook in textul declaratiei. Vor fi luate in considerare doar declaritiile de dragoste ce contin pagina Facebook a Complexului Apicol. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti cu ajutorul random.org si vor fi afisati pe data de 24 februarie 2012.

Desfasurarea concursului are loc in perioada: 13 februarie 2012 – 22 februarie 2012. Castigatorii vor fi desemnati pe 24 februarie 2012.

Asteptam cu nerabdare cele mai dulci declaratii. 


Spor la inspiratia declaratiei de dragoste :)
Pupicei

Etichete: ,