Premiul cu produse Apidermaliv

Buna ziua fetelor,
In primul rand imi cer scuze pentru absenta de cateva zile de pe blog, dar am fost foarte ocupata cu botezul printesei mele, Maria Sara, care acum este crestinata si va spun doar ca a fost foarte cuminte la botez. Cand voi avea pozele voi face si o postare despre botezul ei :)
Azi m-am hotarat sa va vorbesc despre produsele Apidermaliv pe care le-am castigat la concursul organizat pe blogul .Biancai
Cei de la Complex Apicol au fost foarte promti in distribuirea premiului, cred ca a durat o zi, atat. Si iata premiul care a constat in crema de fata, masca de fata, balsam de buze si 2 creme pentru calcaie:
 
        Complex Apicol a pus in produsele cosmetice toate beneficiile produselor stupului: tineretea fara batranete oferita de laptisorul de matca, stralucirea si delicatetea mierii de salcam si nutrientii polenului.
Ingredientele folosite provin integral din surse naturale, substante active recunoscute de mii de ani pentru impactul benefic la nivelul tesutului dermei. Laptisor de matca: in fiecare zi mai aproape de o piele mai tanara, Mierea si pielea frumoasa sunt combinatia ideala. Ceara de albine naturala, propolisul- cea mai puternica subtstanta antimicrobian naturala.
        Produsele nu sunt testate pe animale
       Cosmeticele produse de Complex Apicol pastreaza retetele originale pentru care au fost premiati in congresele internationale si ingrediente 100% naturale fara conservanti si parabeni. Culoarea tuturor produselor este obtinuta doar din pigmentii naturali ai ingredientelor naturale.





In zilele urmatoare voi face cate un review la fiecare produs pentru a va impartasi experienta mea cu aceste produse minunate :) 
Pupicei 






Etichete: , ,