Review - LOTIUNE ANTIACNEICA ERITROACNOL 120ml

Dupa ce v-am povestit despre Sapunul cu sulf, urmeaza sa va povestesc si despre lotiunea cu care ma dau dupa sapun, nu? :)
Aceasta este Lotiunea Antiacneica Eritroacnol care arata cam asa:




Producatorul spune:

LOTIUNE ANTIACNEICA ERITROACNOL 120ml MEBRA 

ACTIUNE :
-Normalizeaza secretia glandelor sebacee .
-Scade tendinta formarii cosurilor si previne infectarea lor .
-Substantele dezinfectante si extractele de galbenele , echinacea si salvie au o actiune antibacteriana , antiseptica , un efect antiacneic , antiseboreic , usor astringent , virostatic , cicatrizant .

-Produs testat dermatologic , fara parfum , fara coloranti !

-UTILIZARE :
-Dimineata si seara , dupa demachiere sau spalare , se aplica lotiunea pe zonele cu acnee , folosind un tampon de vata .
-Se recomanda apoi aplicarea gelului sau cremei antiacneice Eritroacnol .
-Pentru acneea severa , se repeta aplicarea de mai multe ori pe zi .
-Dupa ameliorare , se fac 1-2 aplicari pe saptamana .

-INGREDIENTE (INCI ) :
-Water (Aqua) , Ethanol , Calendula officinalis extract , Propylene glycol , Salvia officinalis extract , Echinacea pallida extract , Boric Acid , Menthol , Salicylic acid .


Parerea mea:

Incep prin a va spune ca deja mi-am cumparat-o de 2 ori :) deci eu am fost multumita de ea. O folosesc in fiecare dimineata dupa ce ma spal cu sapunul cu sulf si in fiecare seara dupa demachiere. Reduce considerabil excesul de sebum si usuca cosurile, previne infectia lor si reduce tendinta de formare a cosurilor. La mine ameliorarea este vizibila si pentru ca urmeaza sa mi se termine si al doile tub, ma voi duce sa-mi mai cumpar si cred ca voi incerca si gelul si crema din aceeasi gama.
La pret este foarte convenabil, eu am dat 13,5 lei, am luat-o de la farmacie, dar am vazut ca la farmaciile online este mai ieftina, cam 11,5 lei dar mai sunt taxele postale...etc, acum daca ai o comanda mai mare poate se merita. Gelul antiacneic am vazut ca este cam 6,5 lei si crema tot cam atat. Deci sunt foarte accesibile si cu rezultate vizibile, cel putin la mine. 

Etichete: , ,