Review - Organique by Himalaya Herbals

Buna seara, fetelor!
Sunt bucuroasa sa pot face acest review la 2 produse din aceasta gama Organique by Himalaya Herbals pe care le-am castigat la un concurs si pe care le asteptam cu nerabdare :) Le-am primit in data de 16 feb, dar am vrut mai intai sa le folosesc macar o data ca sa pot sa-mi dau cat de cat cu parerea.
Gama Organique a fost conceputa de Himalaya prin fuziunea celor 75 de ani de eperienta in Ayurveda, ingredientelor organice certificate si in urma cercetarilor stiintifice sofisticate.
 Cele 2 produse pe care le-am castigat sunt un ulei de masaj cu efect de intinerire si o crema de noapte:


1. Ulei de masaj cu efect de intinerire.

Descriere:

Revigorati-va simturile cu un amestec unic de extracte organice si uleiuri esentiale. Acest ulei non-gras se absoarbe cu usurinta in piele, fiind vizibil efectul de hranire si reintinerire a pielii. Poate fi folosit si ca hidratant de corp dupa dus.

Compozitie unica:


Nu contine Parabeni, Ftalati, Etoxilati, Titei Lichid & Polimeri Sintetici.

Nu contine coloranti artificiali sau arome sintetice. Produsul nu este testat pe animale. Uleiuri presate la rece - Extractie la rece.
 
 
 Descrierea mea:
Acest ulei chiar e diferit de celelalte uleiuri, intra foarte repede in piele insa poti face in continuare masaj pentru cateva minute. Nu ramane senzatia aceea de ulei pe piele si lasa pielea foarte catifelata si fina. 
Mirosul este putin ciudat, nu este rau, miroase parca a plante medicinale, erau niste creme pentru dureri care miroseau asa, dar va spun ca este totusi un miros placut mai ales dupa ce te dai pe corp.
Acestea sunt doar primele impresii despre acest produs pt ca l-am folosit doar de 2 ori ca de...doar ce l-am primit :D , dar pot sa va spun ca imi place.
Si ce mi-a mai placut foarte mult este ca datorita faptului ca intra repede in piele si este non-gras, dupa ce te-ai dat cu el, te poti imbraca linistita fara sa simti ca ti se lipesc hainele pe tine. Tubul are 200 ml ceea ce nu poate decat sa ma bucure foarte tare ca-l voi folosi ceva timp de acum in colo :D

2. Crema de noapte revitalizanta

Descriere:

Crema bogata in nutrienti ce patrunde in profunzimea tenului. Contine Miere si extracte de Ceai Verde organice, ingrediente ce hranesc si contribuie la regenerarea pielii pe parcursul intregii nopti redandu-i prospetimea. Fiecare dimineata va va da ocazia sa admirati rezultatul: o piele delicata, supla si revitalizata.

Compozitie unica:


Nu contine Titei lichid, Etoxilati, Polimeri Sintetici, Parabeni si Ftalati.

Nu contine coloranti artificiali sau arome sintetice. Produsul nu este testat pe animale. Uleiuri presate la rece - Extractie la rece. 
 

Descrierea mea:
  Pentru ca doar ce am primit-o m-am dat cu aceasta crema 2 seri :) Imi place ca tubul este ca acela de la fond de ten pe care apesi pe capac si iese crema si iese cata trebuie. Textura este una cremoasa, intra repede in piele si lasa tenul catifelat. Efecte inca nu pot sa va spun ca de, m-am dat de 2 ori cu ea, dar pentru ca este un produs natural sunt sigura ca vor fi numai efecte benefice, voi continua sa ma dau in fiecare seara dupa demachiere :) Tubul este de 100 ml, destul de mult :D



 

Etichete: ,