Review produse Himalaya Herbals baby care

Incep prin a va spune ca ador acest brand Himalaya Herbals. Produsele Himalaya sunt produse pentru ingrijire corporala ce au la baza ingrediente 100% naturale cultivate organic, fara pesticide!
Gama baby care este una special conceputa pentru pielea bebelusului si pentru ingrijirea ei inca din primele zile de viata :) Printesa mea, Maria Sara se bucura de toata gama de produse  Himalaya Herbals baby care.

    1. HIMALAYA Pudra pentru bebelusi:
     Detalii produs: Pudra imbogatita cu ulei de Masline si de Migdale, ce racoreste si mentine pielea bebelusului catifelata, neteda si uscata.




Indicatii: Pentru o piele catifelata si uscata.
Mod de utilizare: Se aplica pe pielea bebelusului dupa baie, dupa schimbarea scutecului si inainte de culcare.
Ingrediente: Oils: Olive (Olea europaea), Vetiver (Vetiveria zizanioides), Almond (Prunus amygdalus), Pulberi: Zinc calx, Base q.s.ad., Talc, Fragrance
Pret: 17,99 lei

    Parerea mea:
Noi o folosim de fiecare data dupa baita si dupa ce ii schimb scutecul. Este minunata, lasa pielea catifelata si uscata. Are un miros placut si o recomand cu toata increderea!

2. HIMALAYA Sampon delicat pentru bebelusi.
 Descriere produs: Sampon pentru bebelusi cu formula fara lacrimi ce lasa parul catifelat, stralucitor si usor de pieptanat. Extractul de Trandafir Japonez catifeleaza parul, extractul de Naut, prin continutul de proteine, ofera parului stralucire, in timp ce extractul de Khus-Khus ajuta la racorirea scalpului. Poate fi folosit pentru copiii de toate varstele.





Indicatii: Pentru curatarea delicata a parului bebelusului chiar din prima zi de viata.
Mod de utilizare: Se aplica pe parul umed si se clateste bine.
Ingrediente: Chickpea (Cicer arietinum), Hibiscus (Hibiscus rosa-sinensis), Rice (Oryza sativa), Khus-Khus (Vetiveria zizanioides), Aqua, Sodium laureath sulphate, Cocobetaine, Disodium coco ampho diacetate, Cocoamido propyl betaine, Propylene glycol, Fragrance, Polyquaternium 10, Citric acid, Methylparaben
Pret: 16,99 lei

Parerea mea:
Il folosim de fiecare data la baita, lasa parul moale, chiar daca printesa mea are putin par in cap ( :D are doar 3 luni si jumatate) se simte foarte moale la atingere si mai stiu de la prietene care folosesc acest sampon pentru copilasii lor ca se descurca foarte usor parul :) Miroase atat de frumos ca dupa ce o spal in cap ii mai dau cu spuma si pe corp. Il recomand cu incredere! 

3. HIMALAYA Crema pentru bebelusi.
Detalii produs: O crema pentru utilizare zilnica ce hraneste si catifeleaza pielea delicata a bebelusului. Uleiul de Masline hraneste si catifeleaza pielea, mentinand-o sanatoasa. Extractul de Nalba indiana calmeaza pielea si o protejeaza impotriva frigului. Crema este ideala pentru pometii uscati, nasul delicat, coatele si genunchii cu piele uscata. Folosirea zilnica a cremei catifeleaza, protejeaza si mentine supla pielea bebelusului tau.



Indicatii: Pentru hidratarea si protectia pielii bebelusilor.
Mod de utilizare: Se aplica dupa baie. Evitati zona din jurul ochilor.
Ingrediente: Olive oil (Olea europaea), Country Mallow (Sida cordifolia), Licorice (Glycyrrhiza glabra), Gulancha Tinospora (Tinosora cardifolia), Aqua, Caprylic/capric triglyceride, Carbomer, Cetearyl alcohol, Ceteth 20, Cetyl alcohol, Dimethicone, Disodium EDTA, Glycerin, Glyceryl stearate SE, Methylparaben, Frangance, Polysorbate 60, Propylparaben, Sorbitan stearate, Triethanolamine
Pret: 9,99 lei

Parerea mea:
Are un miros foarte placut si hidrateaza foarte bine pielea bebelusei. Noi nu am folosit-o chiar in fiecare zi avand in vedere ca avem toata gama de produse mai alternam cu lotiunea si cu uleiul :)

4. HIMALAYA Ulei de corp hranitor pentru bebelusi.
Detalii produs: Un ulei delicat pentru bebelusul tau! Imbogatit cu ulei de Masline cu vitamine care hranesc pielea, cu extract de Ginseng Indian care imbunatateste tonusul si cu extract de Aloe Vera care hidrateaza pielea. Un ulei de masaj foarte bun pentru bebelusul tau. S-a dovedit ca masajul zilnic este benefic pentru cresterea si dezvoltarea copilului.



Indicatii: Special conceput pentru masajul bebelusilor.
Mod de utilizare: Se aplica pe tot corpul, inclusiv pe maini si picioare si se maseaza delicat.
Ingrediente: Olive Oil (Olea europaea), Winter Cherry (Withania somnifera), Country Mallow (Sidia cordifolia), Indian Aloe (Aloe vera), Khus-Khus (Vetiveria zizanioides), Liquid paraffin, Fragrance, Butylated hydroxy toluene, Phenoxyethanol
Pret: 16,99 lei

Parerea mea:

 Dupa fiecare baita a urmat un masaj realizat cu acest ulei, care nu va mai spun ca miroase minunat, iti vine sa-l mananci!!! Hidrateaza foarte bine pielea bebelusei si se bucura din plin de masaj! Ei bine recunosc ca nu am rezistat si l-am folosit si eu :)) atat de bine miroase, dar m-am potolit :D!

6. HIMALAYA Lotiune pentru bebelusi.
Detalii produs: O formula special creata pentru a mentine pielea bebelusului hidratata, catifelata si supla. Lotiunea este imbogatita cu ulei de Migdale care hidrateaza pielea si cu ulei de Masline ce lasa pielea stralucitoare. Contine, de asemenea, extracte de Lemn Dulce si de Nalba indiana care catifeleaza pielea.





Indicatii: Pentru hidratarea si nutritia pielii bebelusului.
Mod de utilizare: Se aplica pe tot corpul dupa baie.
Ingrediente: Olive Oil (Olea europaea), Almond (Prunus amygdalus), Country Mallow (Sida cordifolia), Gulancha Tinospora (Tinospora cordifolia), Licorice (Glycyrrhiza glabra), Aqua, Liquid paraffin, Carbomer, Glycerine, Caprylic capric triglyceride, Isopropyl myristate, Iso-stearic acid, Dimetichone, Fragrance, Polysorbate 60, Stearic acid, Cetyl alcohol, Glyceryl mono hydroxy stearate, Cetearyl alcohol, Methylparaben, Phenoxyethanol, Sodium hydroxide, Butylated hydroxy toluene, Propylparaben.
Pret: 15,99 lei

Parerea mea:
 Are un miros foarte placut si hidrateaza foarte bine pielea bebelusei. Noi nu am folosit-o chiar in fiecare zi avand in vedere ca avem toata gama de produse mai alternam cu crema si cu uleiul :)

 7.HIMALAYA Crema antiiritatii-scutec.
Detalii produs: Formula special creata ce previne si trateaza iritatiile si inflamatiile datorate scutecului. Uleiul de Vitex de China calmeaza durerea, Oxidul de zinc ajuta la vindecarea zonelor afectate, in timp ce extractul de Aloe Vera si uleiul de Migdale calmeaza si catifeleaza pielea.






Indicatii: Previne si trateaza eritemul fesier.
Mod de utilizare: Se aplica pe pielea predispusa iritatiilor de scutec.
Ingrediente: Indian Aloe (Aloe vera), Zinc Calx (Yashada bhasma), Almond (Prunus amygdalus), Five-leaved Chaste Tree (Vitex negundo), Indian Madder (Rubia cordifolia), Aqua, Glycerine, Cetyl alcohol, Stearic acid, Glyceryl stearate, Polysorbate 60, Cetearyl alcohol, Sorbitan stearate, Caprylic capric triglyceride, Lanolin anhydrous, Triethanolamine, Methylparaben, Frangance, Propylparaben
Pret: 12,99 lei

Parerea mea:
 Fetita mea nu prea s-a iritat la fundulet asa ca am folosit-o destul de putin, dar cand am folosit-o am fost foarte multumita, ia trecut iritatia foarte repede.

Si 8. HIMALAYA Sapun hidratant pentru bebelusi pe care noi l-am consumat si urmeaza sa-l achizitionam :)
 Detalii produs: Sapun hidratant fabricat din baza vegetala ce reimprospateaza si ofera catifelare pielii, in timp ce curata delicat. Este imbogatit cu ulei de Masline ce contine Vitamina A si E, si cu extract de Migdale ce contine Vitamina D.






Indicatii: Pentru curatarea delicata a pielii bebelusului.
Mod de utilizare: Se aplica pe pielea si fata umeda.
Ingrediente: Olive oil (Olea europaea), Almond oil (Prunus amygdalus), Base q.s.ad., Aqua, Disodium distyrylbiphenyl disulfonate, Frangance, Sodium salt of palm/ palm kernel fatty acid, Tetra dibutyl pentaerithrityl hydroxyhydrocinnamate, Tetrasodium EDTA, Titanium dioxide
Pret: 6,99 lei

Parerea mea:
Din moment ce noi deja l-am terminat nu pot sa va spun decat ca am fost foarte multumita si urmeaza sa-l mai achizitionam. Are un miros foarte placut!

PS: Adoram produsele HIMALAYA HERBALS :) 

UPDATE
Acum ii gasiti si pe Facebook AICI si merita un mare LIKE

 

                    

Etichete: ,