Sapunul cu sulf, cel mai bun leac impotriva acneei

Astazi vreau sa va vorbesc despre sapunul cu sulf si cat este el de benefic pentru tenurile cu probleme (acnee).
Sapunul cu sulf ofera protectie antiseptica si reduce considerabil acneea, excesul de sebum, eczemele. Beneficiile acestui sapun sunt mai mult decat multumitoare deoarece sulful este letal pentru o gama larga de bacterii, fungi, paraziti si alte microorganisme. Astfel se creeaza o bariera protectoare ce previne aparitia infectiilor cutanate si stopeaza evolutia celor existente. Sapunul pe baza de sulf se aplica local, unde sunt probleme. Chiar si femeile insarcinate sau care alapteaza pot folosi acest produs.




Eu l-am folosit dupa ce am nascut la recomandarea unei cosmeticiene si efecte benefice se vad. Mi-a parut foarte rau ca nu am stiut de el, ca l-as fi folosit si in timpul sarcinii poate imi mai ameliora explozia de pe fata inca de pe atunci. Dupa cum v-am povestit mai pe la inceputul blogului eu m-am pricopsit cu un ten cu probleme in urma sarcinii, dar acum deja sunt mult, mult mai bine, chiar acum anumite parti ale tenului nu mai sunt atat de grase, acum pot spune ca am tenul mixt.
Eu folosesc acest sapun in fiecare dimineata, ma spal cu el pe toata fata, reduce considerabil excesul de sebum. Atentie il recomand doar persoanelor cu tenul gras sau mixt pentru ca usuca tenul, dar va dati seama ca dupa ce-l folosesc apoi urmeaza o lotiune tonica si crema hidratanta sau tot pentru acnee.
Il recoman? DA pentru ca da rezultate si nu este nici scump :) dupa cum vedeti eu am dat 5,5 lei :D
Sper sa va fie de folos aceasta postare, eu as fi vrut sa aflu mai din timp de el, dar asta e ...mai bine acum decat niciodata :D
pupici

Etichete: ,