Blog sale

Hello,
M-am gandit sa fac acest Blog Sale avand in vedere ca am cateva produse noi care le-am primit in dublu exemplar si va dati seama ca pana le consum pe unele...apar altele si tot asa. Plus ca fiind reprezentant Life Care si Lady's cat de curand veti gasi si produse de la ei la preturi foarte avantajoase sau chiar cu reducere, asta ramane de discutat. In principiu la produsele de la Life Care si Lady's daca doriti ceva anume sau o comanda de minim 50 de lei veti primi si reducere de 10 %
Catalogul de la Life Care il gasiti AICI
Catalogul de la Lady's il gasiti AICI
Si va puteti inscrie in campania Lady's utilizand formularul de AICI
Conditii:
Plata se va face in avans in cont bancar de BCR deoarece ambele parti au de castigat, eu pentru ca nu risc sa fac o comanda de produse pe care apoi sa nu le mai vreti sau sa pun pachetul cu produsele la posta si sa mi se returneze pentru neprezentare, iar voi beneficiati de un cost am transportului mult mai mic de 3 lei. Eu va garantez de toata seriozitatea mea in ceea ce priveste plata si produsele. Pentru comenzile din Mangalia/Constanta se pot face personal si atunci nu mai e nevoie de plata in avans :)
La comandarea mai multor produse se va negocia pretul :D si primul venit primul servit :)

1. Gel anticelulitic cu menta BIO Krauter - PRET 40 Lei
Acest gel are un efect intens, ajutand la reducerea excesului de apa din tesuturi, permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a grasimii acumulate sub piele. Efectul termic actioneaza local, reducand vizibil aspectul de coaja de portocala, stimuland micro-circulatia si intarirea musculaturii.


 

2. Crema de corp Silk Beauty pentru piele sensibila - PRET 15 Lei


3. Crema de dus Silk Beauty pentru piele sensibila - PRET 10 LEI

4. Sapun Silk Beauty pentru piele sensibila - PRET 3 Lei

5. Body Scrub Sabon Paciuli-Lavanda-Vanilie - Pret 55 Lei
O combinaţie de sare de mare şi uleiuri esenţiale care revitalizează pielea şi îi menţin strălucirea şi catifelarea. Este realizat pe bază de ulei de soia şi ulei de migdale şi este îmbogăţit cu minerale şi ingrediente esenţiale. Granulele de sare îndepărtează cu delicateţe celulele moarte şi regenerează pielea, lăsând-o moale şi catifelată. Uleiurile au un efect de durată şi reconfortant asupra pielii. Se recomandă mai ales pentru zonele uscate şi aspre. Evitaţi aplicarea pe răni deschise. Potrivit pentru toate tipurile de ten.
 

6. Crema hidratanta cu Aloe vera - PRET 45 Lei
Avand incredibile proprietati de hidratare, crema cu aloe vera este ideala pentru tenul normal/uscat si sensibil. Contine ulei din germeni de grau, ulei mineral si extract de musetel. Aceasta formula unica este regeneranta si antioxidanta, calmeaza iritatiile si dezinfecteaza porii, hidrateaza si catifeleaza tenul. Contine SPF 4.
Uleiul de Aloe Vera este efiecient impotriva razelor UV, stimuleaza colagenul pastrand astfel tenul intinerit, contine minerale si vitamine ce confera hidratare, catifelare si luminozitate tenului.
 
7.



Etichete: