Campanie: Bloggerii primesc cadouri in luna Martie de la Roviniete.ro si BlogAwards!

BlogAwards lanseaza, in colaborare cu Roviniete.ro, prima campanie din Romania la care numarul de premii este nelimitat!
De ce spunem asta?
Pentru ca perioada de desfasurare este singura limitare! Campania se desfasoara intre 1-31 Martie. Toti bloggerii care respecta cele 6 conditii obligatorii pentru participare vor primi garantat cadou cate un stick de memorie de 4GB.
Important: Numai bloggerii care vor introduce http://www.roviniete.ro in blogroll cu titlul “roviniete” se vor califica pentru marele premiu: o camera video BenQ.

 Sponsorul acestei campanii este Roviniete.ro.
Toti bloggerii care vor respecta cerintele campaniei in perioada 1-31 Martie 2012 vor primi garantat cate un stick de memorie de 4GB si vor intra in cursa pentru marele premiu: o camera video BenQ, care va fi acordata, prin jurizare, celui mai bun articol inscris in campanie.
La campanie pot participa oricat de multi bloggeri care respecta conditiile pentru participare! Indiferent daca sunt 50, 100 sau 300 de bloggeri, cu totii vor primi stick-urile de memorie din partea Roviniete.ro!
Conditii pentru participare:
1. Sa ai un blog vechi de minim 6 luni.
2.Blogul tau sa aiba Google Page Rank minim 1. Poti verifica Page Rank-ul blogului tau in acest link.
3. Sa postezi in articolul tau 2 linkuri catre Roviniete.ro, conform instructiunilor de mai jos.
4
. Sa dai follow pe Twitter contului @rovinieta.
5. Sa adaugi ca prieten pe Facebook contul Roviniete.ro.
6. Sa promovezi articolul cu care participi in campanie pe conturile tale de pe retelele sociale Twitter si Facebook.


Optional: Sa postezi link spre http://www.roviniete.ro in blogroll. Numai bloggerii care vor introduce http://www.roviniete.ro in blogroll cu titlul “roviniete” se vor califica pentru marele premiu: o camera video BenQ.


Ce trebuie sa faci:
1. Sa scrii un articol despre roviniete, in care sa postezi doua linkuri spre pagina http://roviniete.ro/ cu titlurile “rovinieta” si “rovigneta“. Ai liber la imaginatie, insa mentionam ca articolele pe teme auto vor avea prioritate la jurizare!
2. Sa respecti cele 6 conditii ale campaniei.
3. Optional, sa postezi link spre  http://roviniete.ro/ in blogroll cu titlul “roviniete”, ca sa te califici pentru marele premiu: o camera video BenQ.
Acordarea premiilor: Vei primi stick-ul de memorie care ti se cuvine imediat dupa incheierea campaniei. Pe 3 aprilie va fi stabilit castigatorul camerei video!
Dupa ce scrii articolul cu care participi in campanie, completeaza formularul urmator. Poti sa trimiti un mail cu link catre articolul tau la adresa blogatu@gmail.com


 Despre http://roviniete.ro/


SC SCALA ASSISTANCE SRL este o societate comerciala infiintata in anul 2005 cu capital integral autohton, autorizata de:
- Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania prin contractul nr. 93 / 17339 / 2007 (actualizat) sa comercializeze / incaseze roviniete (taxa de utilizare a infrastructurii rutiere)
si de
- State Motorway Management Company Ltd. (Allami autopalya Kezelo Zrt.) din Ungaria prin contractul incheiat in data de 31 Ianuarie 2008 (actualizat)sa comercializeze / incaseze viniete Ungaria.

In anul 2005 aceasta firma a inceput activitatea cu o singura persoana angajata si o cifra de afaceri anuala de 15.691 lei, ajungand in 2009 la 8 angajati si o cifra de afaceri de 1.172.809 lei. Acum, in anul 2011, Scala Assistance numara 12 angajati, mii de clienti si o cifra de afaceri previzionata de peste 1 milion de euro.
Printre clientii  nostri se numara firme de renume din domeniul transporturilor dar si din numeroase alte domenii de activitate. Aceasta dezvoltare a fost posibila datorita modalitatii si strategiei de lucru adoptate si a procedurii de comanda mult simplificata.

Produsele comercializate  sunt:

-    tariful de utilizare al retelei de drumuri nationale din Romania sau ROVINIETA, care se aplica utilizatorilor romani si straini pentru toate vehiculele detinute de acestia, inmatriculate temporar sau definitiv, care folosesc reteaua de drumuri si autostrazi din tara noastra;

-    tariful de utilizare al autostrazilor, drumurilor publice si anumitor portiuni ale drumurilor nationale din Ungaria sau HUVINIETA.

Etichete: