Giveaway de Ziua Femeii by Petite Provence & Sweet Moms

Buna ziua si La multi ani tutror doamnelor si domnisoarelor.
Pentru ca aceasta zi speciala pentru noi, 8 Martie, Ziua Femeii, trebuie sa fie o zi plina de surprize placute :) vin cu una din partea celor de la Petite Provence care sponsorizeaza acest concurs cu un

Ulei de Argan BIO 100% natural, 50ml:









ULEIUL DE ARGAN, unul din cele mai rare uleiuri vegetale din lume, este obtinut prin presarea fructelor arborelui de Argan (Argania Spinosa) ce creste in Maroc.
Supranumit si “Aurul Marocului” uleiul de argan este foarte pretios si datorita faptului ca din recolta de aproximativ 30 kg de fructe pe care o da un arbore se obtine 1 litru de ulei.
Procesul de obtinere a uleiului este indelungat si migalos deoarece se realizeaza dupa metode traditionale, majoritatea muncitorilor fiind femei. Se spune ca pentru obtinerea unui litru de ulei sunt necesare 20 de ore de munca fizica. Fructele de argan se usuca la soare, apoi se macina manual cu o moara de piatra, iar pasta obtinuta se preseaza pana la obtinerea uleiului.
Uleiul de argan pe care noi ti-l oferim este obtinut prin presarea la rece a fructelor neprajite ale arborelui de Argan.

Cunoscut si folosit pentru calitatile sale din cele mai vechi timpuri de catre femeile marocane, Uleiul de Argan a castigat reputatia internationala de produs natural Anti-Aging, numeroase laboratoare cosmetice introducandu-l in produsele lor.
Este bogat in acizi grasi esentiali: palmitic, stearic, oleic, linoleic, alpha-linolenic, omega-6, omega-9, antioxidanti , fitosteroli, polifenoli, vitamina E si scualan.
Datorita acestor componenti, uleiul de argan asigura sursele esentiale pentru mentinerea sanatatii si frumusetii pielii.
Cercetari ample au evidentiat ca uleiul de argan reface stratul hidro-lipidic de la nivelul pielii, la nivel intracelular creste concentratia de nutrienti si cantitatea de oxigen, neutralizeaza radicalii liberi si protejeaza tesutul conjunctiv.

Regulile concursului sunt simple:

  1. Sa ma urmariti prin GFC;
  2. Sa dati like pe facebook paginii sponsorului Petite Provence si Sweet Moms;
  3. Sa dati share pe facebook la concurs;
  4. Sa lasati un comentariu cu pasii urmati.
Concursul se incheie pe 31 Martie iar castigatoarea va fi aleasa prin Random.org!

Etichete: ,