Review - Apidermaliv Crema pentru calcaie

Tare mult ma bucur ca a venit Primavara!!! Chiar daca afara este inca frig  important e ca teoretic iarna a trecut si ca astazi este 1 Martie, o zi foarte importanta pentru noi femeile :) Prin urmare La multi ani tuturor si sa avem o primavara cat mai frumoasa si plina de bucurii! :D
Review-ul de astazi se refera la cremele pentru calcaie din gama Apidermaliv : prima (de la stanga) este Crema pentru calcaie cu ulei esential de menta si a doua este Crema pentru calcaie cu propolis, create de Complex Apicol
 
1. Crema pentru calcaie cu ulei esential de menta
Producatorul spune:
       Apidermaliv crema pentru calcaie cu ulei de masline, unt de shea si ulei esential de menta este o crema de ingrijire pentru pielea calcaielor. Combinatia de 95% ingrediente de origine naturala precum: uleiul de masline, ceara naturala de albine si untul de shea cunoscute pentru proprietatile lor sunt ingrediente ce catifeleaza pielea ingrosata a calcaielor in ttimp ce uleiul esential de menta ajuta la stimularea circulatiei sangelui avand in acelasi timp actiune antiseptica si dezinfectanta. 50ml
Utilizare: Crema se aplica pe intreg calcaiul curat si uscat cu miscari circulare de masaj pana ce crema este absorbita de piele. Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea de 2 ori pe zi.
Pretul este de 8,33 RON si o puteti achizitiona de pe magazinul lor online




Parerea mea: 
       In primul rand are un miros foarte placut de menta, de racoritor :) Se absoarbe repede in piele daca masati putin zona calcaiului. Totusi calcaiul ramane alunecos, daca nu va place aceasta senzatie sau va incomodeaza, incaltati o soseta de bumbat si s-a rezolvat :D Pe mine nu ma deranjeaza  acest lucru pentru ca de obicei ma dau cu aceasta crema seara (nu am calcaiele crapate asa ca folosesc aceasta crema pentru a mentine supletea pielii.

2. Crema pentru calcaie cu propolis
Producatorul spune:
     Apidermaliv pentru calcaie cu ulei de masline unt de shea si propolis este o crema reparatoare pentru pielea calcaielor. Combinatia de 95% ingrediente de originie naturala precum: uleiul de masline, ceara naturala de albine si propolis, cunoscute pentru proprietatile lor, sunt ingrediente ce inmoaie si catifeleaza pielea ingrosata a calcaielor. Starea pielii calcaielor este imbunatatita in timp ce propolisul vindeca si cicatrizeaza pielea ranita a calcaielor. 50ml
Utilizare: Crema se aplica pe intreg calcaiul curat si uscat cu miscari circulare de masaj pana ce crema este absorbita de piele. Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea de 2 ori pe zi.
Pretul este de 11,16 RON si o puteti achizitiona de AICI


Parerea mea: 
      Si aceasta are un miros placut dar de data asta este mai dulce...mirosul :)) Se absoarbe repede in piele daca masati putin zona calcaiului. Totusi calcaiul ramane alunecos, daca nu va place aceasta senzatie sau va incomodeaza, incaltati o soseta de bumbat si s-a rezolvat :D Pe mine nu ma deranjeaza  acest lucru pentru ca de obicei ma dau cu aceasta crema seara (nu am calcaiele crapate asa ca folosesc aceasta crema pentru a mentine supletea pielii.
Ca diferenta intre ele nu stiu ce sa zic, decat ca prima este mai racoritoare datorita mentei, iar a doua pare totusi mai hidratanta, acum poate e doar o impresie dea mea avand in vedere ca nu le-am primit de mult timp si m-am dat cu fiecare cam cate 3 zile, ca sa pot sa fac acest review (nu mai aveam rabdare).
Amandoua sunt creme hranitoare pentru calcaiele crapate si uscate si nu numai (eu le folosesc pentru intretinerea calcaielor)
Pentru ca noua ne place sa avem picioarele frumoase (implicit calcaiele) le recomand cu incredere!
Pupicei



Etichete: , ,