Friptura de miel la cuptor imbogatita cu Belsug de Mirodenii- picant Solaris

Buna ziua, dragele mele
Stiu ca am lipsit de pe blog zilele acestea, dar probabil ca si voi am petrecut Pastele in familie, am fost in vizita pe la rude, am avut musafiri :)
Si ca sa va arat si ce am preparat eu zilele acestea o sa va arat cum am preparat eu friptura de miel :D 
Mai intai va arat rezultatul :D



:D
Asa arata pulpa de miel cu sos de usturoi.
Cum am preparat-o? Nimic mai simplu!
Am tinut-o la baitz timp de 2 zile ca sa fie cat mai frageda si sa nu miroasa, cu toate ca...carnea de miel nu miroase precum cea de oaie :)
Cum am preparat baitz-ul? :D Pai intru-un castron mare am pus pulpa de miel, am uns-o cu ulei am condimentat-o cu Belsug de mirodenii - picant Solaris, coriandru, oregano, rosmarin, cimbru, sare si piper, apoi am adaugat 300 ml de vin alb si putina apa si a stat la frigider.



Dupa ce i-am mai pus putin Belsug de mirodenii - picant Solaris si putin usturoi a fost gata pentru cuptor, bineinteles impreuna cu baitz-ul :)



Am lasat-o la cuptor timp de 80 de minute :)



Asa arata cand am scos pulpa de miel din cuptor :D (inainte sa o pun in cuptor i-am pus si usturoi verde :D)



Si finalul :) A fost tare buna! Sotului meu ii place foarte mult friptura de miel, ca sincer mai mult pentru el am facut-o :P
Si sa nu uit de sosul de usturoi l-am preparat astfel: am facut mujdei de usturoi, am pus smantana, un castravete murat si marar :) un fel de tzatziki :D tare bun a fost :))
Sper ca v-a placut pulpa de miel (bineinteles pentru cine mananca miel...ca stiu ca nu toata lumea mananca) imbogatita cu Belsug de mirodenii - picant Solaris pe care il gasiti de cumparat din magazinul online Vegis unde veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a da gust mancarurilor voastre, in sectiunea Condimente!

Etichete: ,