Guest post by Adela - Review Ulei de Argan 100% natural - Petite Provence

Astazi am o invitata speciala pe blogul meu.
Este vorba de Adela - castigatoarea Uleiului de Argan - Petite Provence.
Adela a fost foarte draguta si mi-a trimis un email cu parerile ei despre Uleiul de Argan castigat si m-am gandit ca ar fi frumos sa vi le impartasesc si voua. 
Avand in vedere ca eu nu am primit acest Ulei de Argan spre testare, nu as fi putut sa va fac un review.  
Cert e ca dupa am citit mailul de la ea, acest ulei de argan este pe lista mea de cumparaturi :D , care recunosc ca este foarte, foarte lunga...imi doresc atat de multe...nu stiu cand voi reusi sa mi le si cumpar...:))



Si iata si parerea Adelei:

"Buna Elena,
Revin cu impresiile despre uleiul de argan. :)
L-am folosit timp de doua saptamani, atat pentru unghii, cat si pentru par si pentru hidratarea tenului.
Sunt foarte multumita de rezultatele lui. Daca pana acum aveam probleme cu unghiile (mi se rupeau din cand-in-cand, erau moi/casante) acum nu mai am aceasta problema. De cand aplic uleiul de argan pe unghii (de obicei o data sau de doua ori pe saptamana) si-l las sa actioneze timp de 1-15 minute, unghiile mele sunt mult mai sanatoase si mai puternice, si cel mai important: nu mi se mai rup/exfoliaza (happy me), si totodata, imi hidrateaza si mainile. De asemenea, imi hidratez tenul cu ulei de argan ori de cate ori il simt uscat, tenul meu devenind curat si catifelat, fara a-i favoriza excesul de sebum. Il mai adaug si in mastile homemade pentru par, o data pe saptamana, iar rezultatul este un par sanatos si stralucitor.
In concluzie, iubesc acest ulei atat de benefic pentru par, unghii si corp, cu siguranta il voi recumpara.
Iti multumesc pentru ca mi-ai oferit sansa de a-l testa!"

Draga mea, ma bucur ca esti incantata de acest Ulei de Argan si iti multumesc ca astfel am putut realiza si un mic review al acestuia pe blogul meu.
De cumparat il gasiti AICI de pe site-ul celor de la Petite Provence.

Etichete: ,