Naturissimo Shop - magazinul nostru de incredere cu produse naturale

Dragele mele,
Astazi vreau sa va vorbesc despre magazinul online Naturissimo, unde puteti gasi o gama variata de produse naturale minunate, de la diversi producatori precum: Akamuti, Baikal Herbals, Eco Cosmetics, Handmade, Handson Organics, Lily Lolo Mineral, Mayam, Natracare, Natura Siberica, Natural Repair!
In ceea ce priveste Ingrijirea Tenului gasiti peste 120 de produse, o gama completa cum ar fi: Demachiante, Spume de curatare, Exfoliante, Tonice, Hidratare, Masti, Tratamente, Ochi, Buze.

Pentru Ingrijirea Corpului gasim peste 100 de produse: Baie&Dus, Exfoliere&Gomaj, Hidratare&Masaj, Maini&Unghii, Picioare, Sapun, Deodorant, Igiena intima, Igiena dentara.

Pentru Ingrijirea Parului gasiti foarte multe produse precum sampoane, balsamuri, tratamente, produse pentru coafat.

O categorie speciala este dedicata Mamei si Copilului ceea ce pe mine m-a bucurat foarte tare :) iar aici puteti gasi produse specifice pentru ingrijirea in timpul sarcinii si pentru ingrijirea copilului :D

Puteti gasi produse pe care eu sincer pana acum nu le-am mai intalnit pe alte site-uri cum ar fi: Ape Florale, Ingrediente Cosmetice, Uleiuri si Unturi Cosmetice, Uleiuri Esentiale, Recipiente Cosmetice.

O alta categorie importanta este cea a Accesoriilor pentru baie si masaj si cea cu Bureti naturali, care va spun ca sunt pur si simplu minunati!

La categoria Machiaj gasiti cateva produse bio pentru machiaj.

Au si Barbatii o categorie a lor, unde gasesc cateva produse pentru ingrijirea lor speciala :D

Si pentru ca Naturissimo Shop vine in ajutorul nostru din toate punctele de vedere, exista o categorie si in ceea ce priveste Casa Bio :) unde veti gasi produse pentru: Curatenie si Menaj, Detergent Bio de Rufe si Detergent Bio de Vase.
 
Daca v-am facut curioase va invit sa vizitam impreuna Magazinul online Naturissimo si sa-mi spuneti care sunt produsele pe care ati dori sa le incercati, sau pe care le-ati folosit.
Pe Facebook ii gasiti AICI unde le puteti da un Add
Eu in acest moment folosesc aceste produse la care vor urma in curand si review-uri si pentru care tin sa-i multumesc Naturissimo Shop
 
In curand va urma o surpriza si pentru voi, iar cele care imi vor spune ce produs si-ar dori sa incerce vor avea un avantaj :)
Astept parerile voastre :D




Etichete: