Review - Ceai Digestie Perfecta - Dacia Plant - Vegis

Buna ziua,
Dragele mele, astazi va invit la un ceai pentru digestia noastra perfecta care ne va ajuta sa ne revenim dupa zilele acestea de sarbatoare in care mancarea a fost mai multa si mai grea.
Este vorba de Ceaiul Digestie Perfecta - Dacia Plant pe care il gasiti la un pret foarte accesibil in Magazinul cu produse naturiste Vegis.ro




Ce spune producatorul despre acest ceai?

Digestie Perfecta Ceai 50g

Regleaza pofta de mancare si asimilatia, elimina balonarile, stimuleaza puternic digestia in dispepsie, indigestie sau anorexie.
Actiuni
creşte capacitatea digestivă, carminativă (elimină gazele intestinale), stomahică, stimulentă a secreţiilor gastrice şi intestinale, coleretică şi colagogă, reglatoare a apetitului şi asimilaţiei. 
Indicatii
 se utilizează ca adjuvant în: capacitate digestivă slabă, balonare, dispepsii, indigestii, anorexie.
Contraindicatii
 sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Administrare

Adulţi şi tineri peste 14 ani:
-macerat la rece – se prepară dintr-o linguriţă cu pulbere (obţinută prin măcinarea plantelor cu o râşniţă electrică) adăugată la 250ml de apă rece, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, după care se strecoară. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi, după mesele principale.
-infuzie – se prepară dintr-o linguriţă cu vârf de plante adăugate la 250ml de apă clocotită, se menţine la temperatura camerei timp de 15min., după care se strecoară. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi, după mesele principale.
-pulbere cu administrare sublinguală – plantele se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia câte ½ de linguriţă de 3 ori pe zi, după mesele principale. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15min., după care se înghite cu apă.

Copii 7-13 ani:
-infuzie – se prepară dintr-o linguriţă rasă cu plante adăugate la 250ml de apă clocotită, se menţine la temperatura camerei timp de 15min., după care se strecoară. Se administrează câte ½-1cană cu infuzie de 3 ori pe zi, după mesele principale.
În afecţiunile cronice se recomandă utilizarea produsului în cure de 3 luni, urmate de o pauză de 30 de zile.

Compozitie
Plante: coriandru (Coriandrum sativum)- fructe (30%), chimen (Carum carvi)- seminţe (20%), fenicul (Foeniculum vulgare)- fructe (20%), dafin (Laurus nobilis)- frunze (10%), ghimbir (Zingiber officinale)- rizomi (10%), mentă (Menta piperita)- partea aeriană (10%). 



Parerea mea :)
Ei acum sa va spun si parerea mea despre acest ceai :) Eu am baut ceaiul in fiecare seara (bine recunosc fara serile de Paste cand am avut musafiri :D ), deci nu pot sa spun ca am respectat in tocmai indicatiile pe care le da producatorul de a bea 3 cani pe zi :P
Insa desi l-am baut doar seara, am observat ca seara nu mi se mai face asa de foame, ceea ce e foarte bine zic eu :D avand in vedere ca mancatul seara e inamicul siluetei noastre :D
Poate daca as fi baut 3 cani pe zi ar fi avut acest efect si la celelalte mese si poate ca ar fi avut un efect mai puternic asupra digestiei, dar avand in vedere ca nu mananc foarte mult am zis ca pentru inceput e suficient sa beau ceaiul doar seara :)
Are un gust placut, insa putin intepator dupa ce l-ai inghitit, cred ca datorita coriandrului :D.
Eu am reusit sa-l beau fara zahar!!! Ceea ce e o minune, avand in vedere ca eu de obicei beau ceaiul de fructe cu cel putin 2 lingurite de zahar :))
Consider ca este un ceai benefic, fiind numai din plante :)
Cel mai indicat este sa aveti o cana ca cea din imagine pentru ca se prepara mai usor, eu cred ca am dat pe ea vreo 7 lei :) asa ca este destul de accesibila :D
Am pus o lingurita de produs la o cana apoi am turnat apa fiarta si am pus capacelul canei pentru a sta la infuzat la temperatura camerei timp de 15 minute (aici am respectat indicatiile producatorului :D)
Ceaiul vine ambalat intr-o punguta de hartie si pus apoi intro cutie :) Cantitatea ceaiului nu este foarte mare, punguta vine cu 50 g de produs, mie mi-a ajuns 2 saptamani si cred ca mai imi fac cateva ceaiuri, adica sa zic maxim 3 saptamani, dar am baut doar seara, daca vreti sa beti 3 cani pe zi conform indicatiilor producatorului, cred  ca o sa va ajunga pentru maxim 7-10 zile :)
 

Pret: 4.28 Lei
Cod: DAC119109
Categoria: Ceaiuri vrac
Producator: DACIA PLANT
Gramaj: 50g
Il puteti achizitiona de AICI de pe magazinul naturist Vegis.ro, unde veti gasi o catgorie speciala pentru CEAIURI

 Voi ce ceaiuri obisnuiti sa beti? Le preferati pe cele de plante sau de fructe? Va invit sa vizitati magazinul naturist Vegis, cu siguranta veti gasi ceaiurile dorite :)
Ei si acum va las sa savurati ceaiul :) Pupici :* :*

Etichete: ,