Review - Cosmetic Plant - Gama cu Aloe Vera si Unt de Cacao

Buna dragelor,
Astazi a sosit momentul sa va vorbesc despre gama cu Aloe Vera si Unt de Cacao de la Cosmetic Plant. Am ales sa va vorbesc de intreaga gama intr-un singur review pentru ca le-am testat impreuna si pentru ca fac o treaba minunata impreuna!
Dupa cum ati vazut aceasta gama a avut un loc aparte in favoritele mele din luna martie si asta pentru ca le-am folosit in fiecare dimineata si seara in ingrijirea tenului meu.
Imi doream foarte mult sa incerc aceasta gama in special pentru renumele pe care il are planta Aloe Vera care e considerata un adevarat miracol, dar si Untul de Cacao care aplicat pe piele are un efect de netezire si catifelare.
Produsele pe baza de Aloe Vera si Unt de Cacao combina virtutile acestor plante si le reflecta asupra noastra in mod benefic asigurand hidratarea tenului in mod intelept, astfel incat noi sa aratam proaspete in fiecare zi.





  1. Lapte demachiant hidro-lipo-activ cu Aloe Vera si unt de cacao (200 ml)

    Parerea producatorului:

    Formula, bogata in componente grase (unt de cacao, lanolină), cu proprietăţi emoliente, indeparteaza de pe piele praful, fardurile şi produsii naturali de secretie. Curata bland, dar eficient pielea. Se aplica zilnic, dimineata si seara, cu ajutorul unui disc demachiant din bumbac. Operatia se repeta pana cand acesta ramane curat. Extractul de Aloe Vera bogat in aminoacizi, minerale, polizaharide, vitamine, mentine nivelul optim de umiditate in epiderma. Curata, hidrateaza si relaxeaza tenul.
    Ingrediente:
    Aqua, Paraffinum liquidum, Stearic acid, Glycerin, Propylene glycol, Isopropyl myristate, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, Triethanolamine, Theobroma Cacao seed Butter, Aloe Barbadensis, leaf extract, Lanolin, Ceteareth-25, Tocopheryl acetate, Methylparaben, Sodium benzoate, Disodium EDTA, Parfum, BHA.

    Parerea mea:
    Am folosit acest lapte demachiant in fiecare seara, indiferent daca am fost machiata sau nu. In poza aveti dovada unei demachieri cu mult machiaj :D Mie imi place mai intai sa iau demachiantul si sa-l aplic direct pe fata, gat si decolteu si sa masez cu varful degetelor, astfel machiajul se inmoaie mult mai bine si apoi folosesc doua dischete demachiante pentru a indeparta demachiantul. Apoi mai aplic pe o discheta demachianta inca un strat de demachiant si indepartez cu el si ultimile resturi de machiaj. Deci de cate ori am fost machiata am folosit laptele demachiant in 2 straturi si cand nu eram machiata doar o data.
    Imi place acest demachiant pentru ca isi face treaba foarte bine si nu te ustura ochii de la el. Lasa tenul curat si hidratat.
     Raportul Calitate/Pret este unul foarte bun avand in vedere ca il puteti achizitiona la un super pret de 10,50 lei de pe magazinul online Cosmetic Plant

    2. Lotiune tonica fara alcool cu Aloe Vera (200 ml)

    Parerea producatorului:

    Indicata chiar si tenului uscat, lotiunea curata si tonifica epiderma stimuland functiile biologice ale pielii şi activand circulatia sangelui. Contine vitamina E, pantenol si extract de Aloe Vera bogat în aminoacizi, minerale, polizaharide, vitamine. Se aplica zilnic, dimineata si seara , pe fata, gat si decolteu cu ajutorul unui disc demachiant. Purifica, improspateaza si tonifica pielea, pregătind-o pentru aplicarea cremei preferate.
    Ingrediente:
    Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis leaf extract, Trideceth-9, PEG-5 Ethylhexanoate, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Panthenol, Tocopheryl acetate, Lactic acid, Sodium benzoate, Disodium EDTA, Parfum, CI 42090, CI 19140.

     Parerea mea:
    Lotiunea tonica am folosit-o atat dimineata, cat si seara. Inclusiv aceasta lotiune curata foarte bine avand rolul sa indeparteze micile resturi de machiaj si de a tonifia tenul. Este ideala pentru tenul uscat, neavand alcool, insa chiar daca eu am tenul mixt s-a comportat foarte bine si pe tenul meu. In stanga aveti dovada folosirii lotiunii dimineata si in dreapta am folosit-o seara dupa ce m-am demachiat, dupa cum vedeti in poza din dreapta demachiantul si-a facut foarte bine treaba pentru ca discul demachiant nu este foarte murdar.
    La fel ca si la demachiant Raportul Calitate/Pret este unul foarte bun avand in vedere ca il puteti achizitiona la un super pret de 10 lei de pe magazinul online Cosmetic Plant
      
    3. Cremă de zi hidro-lipo-activă cu Aloe Vera şi unt de cacao (50 ml)

    Descrierea Producatorului:

    Crema aduce un plus de hidratare in celule prin extractul de Aloe Vera bogat în aminoacizi, polizaharide, minerale, vitamine. Untul de cacao si uleiul din  samburi de struguri, grasimi vegetale pretioase, consolideaza componenta lipofila a barierei pielii si reduc pierderile de apa transepidermice. Substantele cu efect UVA – UVB si vitamina E protejeaza impotriva fotoimbatranirii. Se aplica zilnic, dimineata, dupa demachiere si tonifiere.
    Ingrediente:
    Aqua, Paraffinum liquidum, Glycerin, Cetyl alcohol, Stearic acid, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Polyacrylamide, Cyclopentasiloxane, Dimethicone / Vinyltrimethylsiloxysilicate crosspolymer, Isopropyl myristate, Aloe Barbadensis leaf extract, Glyceryl stearate, Caprylic / capric triglyceride, Triethanolamine, Theobroma Cacao seed butter, Vitis Vinifera seed oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ceteareth-25, Panthenol, Tocopheryl acetate, Benzophenone-3, Sodium benzoate, Parfum, Methylparaben, Disodium EDTA, BHA.
     Parerea mea:
     Bineinteles ca si crema am folosit-o in fiecare zi indiferent daca m-am machiat sau nu. In zilele in care m-am machiat, va pot spune  ca este o excelenta baza de machiaj pentru fondul meu de ten matifiant, pentru ca este o crema mai cremoasa si se potriveste perfect. Mi-a placut ca desi este cremoasa nu lasa luciu pe fata (eu avand tenul mixt). Este o crema care mi-a hidratat excelent tenul, nu a fost nevoie sa aplic aceasta crema decat o data pe zi, ceea ce e un lucru bun pentru ca ma va tine mai mult :) Am aplicat-o tot timpul pe fata, gat si decolteu :D pentru o hidratare completa.
    Bineinteles ca Raportul Calitate/Pret este unul foarte bun avand in vedere ca il puteti achizitiona la un super pret de 10,50 lei de pe magazinul online Cosmetic Plant
      
    4. Cremă de noapte hidro-lipo-activă cu Aloe Vera şi unt de cacao (50 ml)

    Parerea Producatorului:
    Crema hidratează intens prin extractul de Aloe Vera bogat in polizaharide, minerale, aminoacizi şi vitamine. Uleiurile vegetale din untul de cacao si din semintele de struguri compensează carenta de grasime din epiderma si mentin in stare buna filmul hidro-lipidic, fenomenele de deshidratare fiind astfel evitate. Vitaminele A, E, B5 cu proprietati de regenerare celulara hranesc, hidrateaza si catifelează tegumentul. Se aplica in fiecare seara pe pielea perfect curata a fetei, gatului si decolteului.
    Ingrediente:
    Aqua, Paraffinum liquidum, Glycerin, Petrolatum, Stearic acid, Cetyl alcohol, Propylene glycol, Isopropyl myristate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone / Vinyltrimethylsiloxysilicate Crosspolymer, Aloe Barbadensis leaf extract, Triethanolamine, Glyceryl stearate, Theobroma Cacao seed butter, Vitis Vinifera seed oil, Caprylic/capric triglyceride, Ceteareth-25, Tocopheryl acetate, Panthenol, Retinyl acetate, Sodium benzoate, Methylparaben, Disodium EDTA, Parfum, BHA.

    Parerea mea:
    In fiecare seara dupa demachiere si tonifiere, a urmat si hidratarea cu aceasta crema de noapte foarte hidratanta si cremoasa :) Am aplicat-o intotdeauna pe fata, gat si decolteu, iar rezultatul il vezi a doua zi, dimineata cand te trezesti cu un ten catifelat si hidratat. Nu este nevoie de o cantitate foarte mare de produs pentru ca este cremoasa si se intinde foarte bine.
    Bineinteles ca Raportul Calitate/Pret este unul foarte bun avand in vedere ca il puteti achizitiona la un super pret de 11 lei de pe magazinul online Cosmetic Plant

    Am vrut sa fac prezentarea pentru toata gama intr-o postare pentru ca dupa parerea mea se completeaza reciproc si ofera o ingrijire completa a tenului. Gama cu Aloe Vera si Unt de Cacao este special conceputa si recomandata persoanelor cu ten normal/uscat, insa desi eu am tenul mixt (zona T este cu tendinta de ingrasare, iar restul cu tendinte de uscare) mi-am dorit sa o incerc si mi-a placut. 
    Am avut ocazia sa testez aceasta gama datorita celor de la Cosmetic Plant carora le multumesc foarte mult pentru aceasta oportunitate! 
    Ii gasiti si pe Facebook AICI si credeti-ma ca merita un mare LIKE!!!
    Mi-e personal imi plac foarte mult produsele de la Cosmetic Plant si am folosit multe din gamele lor de-a lungul timpului, chiar si in perioada sarcinii am folosit produsele din gama ME&MOM de care am fost super multumita, dar despre ea voi reveni cu o alta postare :)

 

 

Etichete: ,