Review - Cosmetic Plant - Gama cu musetel

Astazi vreau sa va vorbesc despre produsele pe care le-am folosit timp de aproape o luna de zile, din gama cu Musetel de la Cosmetic Plant, gama intreaga o gasiti AICI
Musetelul are multiple proprietati cum ar fi: antiinflamatoare, antiseptice, analgezice, antihistaminice, cicatrizante si gastrice, tonic capilar.
Produsele pe baza de musetel se adreseaza sensibilitatii.
Special create sa asigure confortul, relaxarea si finetea tenului sensibil, produsele te ajuta sa dezvalui finetea chipului tau si sa te simti frumoasa, inspirata si norocoasa in fiecare zi!
Produsele Cosmetic Plant pe care le-am folosit eu din gama cu Musetel sunt: Laptele demachiant, Lotiunea tonica, si crema hidratanta de zi.



M-am hotarat sa le fac review impreuna pentru ca se completeaza reciproc si eu consider ca optiunea cea mai potrivita pentru ingrijirea tenului este sa folosesti produse din aceeasi gama, bineinteles daca exista aceasta posibilitate.
Le voi prezenta pe rand si voi incepe cu:
Ce spune producatorul:
Formula speciala cu textura lejera realizeaza o demachiere blanda si o hidratare profunda. Asigura tenului prospetimea zilnica gratie efectelor calmante, emoliente si antiseptice ale extractului de musetel. Se aplica dimineata si seara pe fata, gat si decolteu cu o discheta cosmetica. Operatia se repeta pana cand discheta ramane curata. Se utilizeaza apoi Lotiunea tonica urmata de Crema hidratanta cu extract de musetel sau de cea antirid din aceeasi gama.

Ingrediente:
Aqua, Paraffinum liquidum, Propylene glycol, Stearic acid, Cetyl alcohol, Triethanolamine, Glyceryl stearate, Chamomilla Recutita extract, Tocopheryl acetate, Retinyl acetate, Allantoin, Parfum, Sodium benzoate, Methylparaben, Disodium EDTA.
 
Ce spun eu:
Sa nu va speriati de cate dischete demachiante am folosit :))) dar am ales sa fac poza intr-o seara in care fusesm machiata destul de mult :P
Imi place acest demachiant cu extract de musetel la fel de mult cum imi place si cel cu aloe vera de care v-am vorbit AICI. Curata foarte bine tenul, eu folosesc 2 sau 3 aplicari, in functie de cat de mult sunt machiata, si dupa cum se vede il folosesc si la ochi, pentru ca nu am intampinat nici un fel de probleme.
Demachiantul l-am folosit numai seara, pentru ca dimineata imi curat tenul cu alt produs si apoi cu lotiune tonica.
De fiecare data, dupa ce ma demachiam foloseam si lotiunea tonica cu extract de musetel si crema de noapte Cosmetic Plant cu aloe vera despre care v-am vorbit AICI.
Raportul calitate/pret este unul foarte bun acesta costand doar 10 lei si vine intr-o cantitate de 200 ml
Il puteti cumpara de AICI
Ce spune producatorul:
Profitati de miraculosul musetel cu proprietatile sale calmante, dezinfectante, emoliente si decongestionante pentru o piele neteda si catifelata. Se aplica dimineata si seara dupa demachierea cu Laptele demachiant-hidratant cu extract de musetel pe fata, gat si decolteu cu ajutorul unei dischete cosmetice. Eliberata de orice urma de impurităti, destinsă si proaspata, pielea va beneficia din plin de efectul Cremei hidratante  sau a celei antirid din aceeasi gama.

Ingrediente:
Aqua, Glycerin, Chamomilla Recutita extract, PEG-40 hydrogenated castor oil, Trideceth-9, PEG-5 Ethylhexanoate, Sodium benzoate, Parfum, Disodium EDTA.
 
Ce spun eu:
Pot sa spun ca aceasta lotiune tonica mi-a placut mai mult decat cea cu aloe vera, despre care v-am vorbit AICI, si asta pentru ca se potriveste mai bine tenului meu, spun asta ca o comparatie intre cele doua game, insa totul este in functie de tenul fiecareia, pentru ca voua vi se poate potrivi mai bine cea cu aloe vera, depinde ce gama va alegeti sa folositi :)
Am folosit aceasta lotiune tonica, atat dimineata cat si seara dupa demachiere. In imagine aveti discheta demachianta folosita seara dupa demachierea de mai sus :D si puteti observa ca a curatat si ultimile mici impuritati de pe ten. Eu am folosit-o ca la carte, adica si pe gat si decolteu :). Concluzia este ca...curata foarte bine tenul :)
Consider ca hidrateaza tenul suficient, nu am observat insa schimbari asupra tenului meu legat de "monstruletii" care mai apar din cand in cand :D Dar pana la urma este o lotiune tonica pentru hidratare, nu sa-mi distruga mie "monstruletii" de pe fata :))) Per total e ok si-mi place :)
Raportul calitate/pret este unul foarte bun aceasta lotiune tonica costand doar 10 lei si vine intr-o cantitate de 200 ml.
O puteti cumpara de AICI
Ce spune producatorul:
Crema conţine extract de muşeţel cu proprietăţi calmante, emoliente, antiseptice şi epitelizante, care împreună cu alantoina ajută la restabilirea funcţionării normale a epidermei sensibile. Formează pe piele un film ce se opune pierderilor de apă din celule. Protejează tenul de agresivitatea factorilor de mediu şi a fardurilor, constituind o bază perfectă pentru machiaj. Hidratantă şi protectoare asigură pielii un aspect îngrijit, proaspăt şi catifelat. Se aplică dimineaţa pe pielea curată a feţei, gâtului şi decolteului după utilizarea Laptelui demachiant şi a Loţiunii cu extract de muşeţel. Pentru rezultate optime se recomandă folosirea în combinaţie cu Crema antirid din aceeaşi gamă.

Ingrediente:
Aqua, Paraffinum liquidum, Propylene glycol, Isopropyl myristate, Stearic acid, Cetyl alcohol, Lanolin, Potassium cetyl phosphate, Chamomilla Recutita extract, Tocopheryl acetate, Glyceryl stearate, Retinyl acetate, Allantoin, Parfum, Sodium benzoate, Methylparaben, BHA.




Parerea mea:
Am folosit aceasta crema in fiecare zi. Este o crema cu o textura lejera, care hidrateaza delicat tenul. Este si o excelenta baza de machiaj si mi s-a potrivit foarte bine pentru tenul meu mixt. Cu aceasta crema am putut folosi si fondul de ten lichid :D spre deosebire de crema cu aloe vera, care fiind putin mai grasa, foloseam fond de ten matifiant :)
Nu este nevoie de o cantitate foarte mare de produs si asta e un lucru bun pentru ca te tine foarte mult. Eu am folosit-o aproape o luna  si dupa cum se observa este consumata foarte putin :) cantitatea de pe deget mi-a ajuns si pentru fata si pentru gat :D
Pentru mine a fost suficienta o singura aplicare pe zi cu aceasta crema, tenul meu nu a avut nevoie de hidratare suplimentara pe parcursul zilei.
Imi place faptul ca este lejera si ca intra repede in piele, iar tenul meu este catifelat si hidratat, iar raportul calitate/pret este unul excelent, pretul ei fiind de doar 10 lei iar cantitatea de 50 ml.
O puteti cumpara de AICI

Mie personal imi plac produsele Cosmetic Plant si consider ca raportul calitate/pret este cel mai bun de pe piata romaneasca. Poti gasi o gama destul de larga de produse adaptate pentru fiecare ten, trebuie doar sa o alegi pe cea potrivita, si probabil dupa cum ati observat mie mi s-a potrivit mai mult aceasta gama cu musetel decat cea cu aloe vera (despre care v-am vorbit AICI), asta doar ca o comparatie, pentru ca si acea gama cu aloe vera mi-a placut :)
Cu alte cuvinte recomand produsele Cosmetic Plant, le puteti gasi AICI, si vi le puteti alege in functie de tenul, pielea dvs :)
Pupici




Etichete: ,