Review - Masca de par cu ginseng si argan VIVANATURA


Buna ziua, dragele mele
Unul dintre cele mai importante lucruri in ingrijirea noastra si ca aspect este parul. Ingrijirea lui ne da de multe ori batai de cap pentru ca poate nu nimerim producele care sa se potriveasca tipului nostru de par…eu de exemplu am parul gras la radacina si uscat la varfuri  asta pentru ca si ma vopsesc destul de des (dar asa se intampla la blond…altfel se vede urat…) si din pacate imi cade parul si cred ca acest aspect e cel mai greu de combatut! De aceea vreau sa va vorbesc astazi de o Masca de par cu ginseng si argan pentru revitalizarea firului de par de la VIVA NATURA pe care o testez de aproape o luna cu ajutorul magazinului online Vegis

Descrierea producatorului:
VivaNatura si-a completat gama de produse pentru par cu aceasta masca revitalizanta care reface si fortifica firul de par, reda elasticitatea si vitalitatea parului deteriorat.
Dupa folosirea ei parul devine mai stralucitor si mai usor de pieptanat.
Se aplica pe par inainte de spalare atat la radacina cat si pe lungimea firului de par .  Se maseaza energic scalpul (pielea capului). Se mentine de la 15 – 45 de minute, apoi parul se spala cu sampon si eventual se aplica balsamul de par.
Procedeul se repeta la 5 – 7 zile avand grija sa marim intervalul de timp in situatia amplificarii secretiei de sebum.
Rareori poate influenta culoarea parului vopsit.
Ingrediente: ulei de masline, ulei de ricin, ulei de germeni de grau, ulei de palmier, ulei de nuc, ulei de argan, ginseng, brusture, urzica, iarba mare.
95% din ingrediente sunt naturale.

Parerea mea:
Dupa cum v-am spus am folosit aceasta masca de aproape o luna si am folosit-o o data pe saptamana ca sa nu risc sa mi se ingrase parul, eu avand deja aceasta problema si oricum ma spal pe cap cam la 2-3 zile (maxim)
Ce m-a incantat foarte tare la acesta masca este ca observ o ameliorare in ceea ce priveste caderea parului. Sa nu credeti ca nu-mi mai cade deloc…ar fi fost prea frumos…dar avand in vedere cat de mult imi cadea parul, dupa folosirea acestei masti chiar se vad rezultate. Inainte era casa plina de parul meu :) sotul meu inebunea cand dadea cu aspiratorul prin casa (pentru ca atunci cand facem curatenie impreuna – adica sambata :) - el da cu aspiratorul, in celelalte zile dau eu :D ).
Un alt aspect care mi-a placut este ca aceasta masca nu contine parabeni, iar 95% din substante sunt naturale.
Ambalajul de prezentare este unul dragut si usor de manevrat si are 250 ml este destul de mare,  avand in vedere ca trebuie sa aplici destul de mult produs daca vrei rezultate complexe, pentru ca trebuie sa aplici si la radacina sip e restul par. Eu stateam cu masca 30 de minute dupa care ma spalam pe cap cu sampon si aplicam si balsam. Parul este luminos.
Asa tin parul strans dupa ce aplic masca pe par
 
Iar acesta este rezultatul :)




Hi, hi, ea e printesa mea :D
L-am convins si pe sotul meu sa folosesca aceasta masca pentru ca el are probleme cu scalpul...face coji...sa vedem cat va fi efectul benefic :)

Pret:17.86 Lei
Disponibilitate: In stoc

Cod: VIV20381
Categoria: Par
Producator: VIVA NATURA
Gramaj: 250ml
O gasiti de cumparat din magazinul online Vegis 
In magazinul Vegis gasiti Promotii in permanenta si produse la pret de producator! Plus ca gasiti o gama foarte variata de produse si producatori. Cu alte cuvinte locul perfect pentru cumparaturile noastre :)
Recomand aceasta masca si cu siguranta o voi cumpara dupa ce o voi termina :)
Pupici, sper ca informatiile v-au fost utile :D








Etichete: , , ,