Review - Masca tonica de fata cu alge marine si colagen - Montagne Jeunesse

Ce faceti dragele mele? Sunteti in toi cu pregatirile pentru Paste? Si eu am fost destul de ocupata in ultimile zile cu pregatirile, curatenie, cumparaturi, gatit :)
Vreau sa va vorbesc despre un rasfat pe care eu sincer l-am facut de ceva timp insa  abia acum am reusit sa va vorbesc despre aceasta masca minunata cu alge marine si colagen de la Montagne Jeunesse.
M-am gandit ca poate dupa atata treaba doriti sa va rasfatati putin si cum altfel decat cu o masca de la Montagne Jeunesse



Ce ne spune producatorul despre aceasta masca? Ai nevoie de ea daca ai pielea obosita si incepe sa arata semne de imbatranire.Concentratia de colagen din masca va ajuta la reducerea ridurilor si a liniilor fine cu pana la 15%. Ridurile si liniile fine se vor estompa iar pielea  va fi vizibil mai ferma si revigorata.
Pentru a profita pe deplin de aceasta masca, ne este recomandat sa indepartam machiajul si sa curatam bine fata. Scoate masca din plic si despatureste-o. Desprinde bucata de material din zona gurii si pune-o pe nas. Aseaza-te comod, relaxeaza-te si pune masca avand grija sa fie in contact maxim cu fata. Masca va actiona 5-10 minute, iar extractele de alge iti vor tonifia pielea obosita.
Indeparteaza masca, apoi maseaza delicat pentru a ajuta absorbirea tonicului in piele. Clateste cu apa rece. Se usuca tamponand cu un prosop.
Ingredientele naturale pot provoca sensibilitate. Aplicati o cantitate mica de produs pe partea inferioara a bratului si lasati 5-10 minute. Daca apare vreo reactie neplacuta (desi este putin probabil) nu folositi masca.


Hi, hi,sper ca nu v-am speriat :D
Aceasta sunt eu relaxandu-ma cu masca cu alge si colagen Montagne Jeunesse. Parerea mea este ca este o masca racoritoare si intradevar relaxanta. Dupa ce am aplicat-o am simtit cum imi racoreste fata si cum mi-o hidrateaza :) Eu sincer nu am inca probleme de genul tenului obosit sau cu riduri pentru ca sunt inca tinerica :D dar mi-a placut aceasta masca, mi-a placut cum mi-am simtit tenul dupa ce am folosit-o. Am respectat in tocmai indicatiile de pe ea, pe care vi le-am scris si voua mai sus :)
Daca ma intrebati daca as recomanda-o si daca as mai cumpara-o, va spun ca da :) si chiar am de gand sa ii fac cadou si soacrei mele una (adica sa-i cumpar si ei una :D)
O puteti gasi de cumparat pe rafturile marilor retele de hypermarketuri (Carrefour, Real, Cora, Auchan, Kaufland, Selgros), supermarketuri (Carrefour market, Mega Image, Billa, Interex), si este distribuita de ApolloMod Distribution care ne incanta cu o multitudine de marci extraordinare despre care voi vorbi in curand.

Etichete: , ,