Review - Unt de Shea Aerat si Cremos - Pur, Nerafinat - Naturissimo Shop

Dragele mele, in urma cererilor voastre pe facebook am hotarat sa fac review-ul la Untul de Shea Aerat si Cremos - Pur, Nerafinat , pe care l-am primit spre testare de la Naturissimo Shop si de care am fost super incantata pentru imi doream sa incerc acest unt datorita multiplelor intrebuintari  si tin sa-i multumesc pe aceasta cale Dnei Elena :)
Mi-a placut ca este in stare pura, nerafinat, 100% natural, il puteti achizitiona din Magazinul Naturissimo si arata cam asa:
 
Untul de Shea vine intr-un ambalaj foarte dragut si foarte practic. Are un gramaj de 75 g si poate veti fi tentate sa spuneti ...."ce putin"...dar NU! Credeti-ma ca este mai mult decat suficient gramajul pentru ca este foarte hidratant, gras si se intinde foarte bine, este nevoie de o cantitate mica de produs :)
Eu il folosesc de 2 saptamani si am consumat destul de putin din el, desi l-am folosit in fiecare zi in diferite intrebuintari. Mai sus aveti imaginea cum arata la inceput si pe parcursul review-ului veti vedea cat am consumat in cele 2 saptamani :)
 
Haideti sa va povestesc putin despre el si zic eu ca la finalul articolului veti fi incantate de cate beneficii are si cate intrebuintari si probabil multe dintre voi veti fi curioase sa-l incercati :D
Untul de Shea este o grasime de natura vegetala obtinuta din nucile arborelui Karite (Shea). In stare Pura, cum este si acesta, are un miros specific si destul de puternic la aplicare, care mie personal imi place, insa acesta se duce treptat. Daca nu va place mirosul, puteti adauga cateva picaturi de uleiuri esentiale si gata :D



Va voi enumera cateva din multiplele intrebuintari ale acestu Unt de Shea Aerat si Cremos - Pur si Nerafinat:

  1. Pentru piele: Am folosit acest Unt de Shea timp de 2 saptamani, dupa dus, este gras si lasa pielea uleioasa (dar placut la atingere, nu e ca atunci cand aplici ulei) si cu un luciu discret. L-am folosit in special seara pentru ca pana dimineata intra perfect in piele si nu mai era nevoie de o noua aplicare, pielea fiind foarte hidratata. Acum depinde si de piele...daca aveti pielea foarte uscata si deshidratata, puteti incerca folosirea lui de 2 ori pe zi, insa dupa ce l-ai aplicat trebuie sa astepti sa intre in piele, bineinteles depinde si cu ce te imbraci ca sa nu intampini dificultati. Eu l-am folosit pe tot corpul, in special pe picioare, unde am eu pielea mai uscata si la cot.
  2. Pentru buze: Desi eu sunt multumita de balsamurile mele de buze (nu pot trai fara balsam de buze :)) am vreo 3 :)), am incercat acest Unt de Shea si pe buze si va spun ca este foarte, foarte eficient, dar asta cand esti acasa, pentru ca trebuie sa intinzi cu degetul foarte putin unt pe buze. Daca esti in oras sau in deplasare consider ca trebuie sa ai un balsam de buze in geanta, ca sa nu mergi cu borcanelul dupa tine :D Dar va spun,acasa  inlocuieste balsamul de buze cu mare, mare succes, de fapt daca stau bine sa ma gandesc, cred ca este mai bun decat multe alte balsamuri :)
  3.  Pentru fata: Untul de Shea este foarte hidratant si potrivit pentru tenul uscat si deshidratat. Nu este si cazul meu asa ca nu l-am folosit pentru fata, insa am citit foarte multe pareri pozitive ale persoanelor cu tenul uscat, care l-au folosit cu succes, insa nu este nevoie de o cantitate foarte mare pe fata, pui cate putin si intinzi foarte bine pana la absorbtie.
  4. Previne vergeturile: Viitoarele mamici il pot folosi cu incredere pentru a preveni aparitia vergeturilor de pe burtica. Cand am fost insarcinata nu am stiut ca Untul de Shea este bun si pentru prevenirea vergeturilor si nu l-am folosit...spre rusinea mea, insa eu am pielea elastica si am folosit alte creme cu vitamine E si nu am avut nici o vergetura :D insa recunosc ca am fost o norocoasa pentru ca am prietene care nu au fost la fel de norocoase ca mine si din pacate au ramas cu vergeturi :( Dar asta e acum...cate sacrificii nu facem noi pentru copilasii nostrii :)
  5. Pentru par: Se topeste putin Unt de Shea in palme si se aplica la varfuri, lasati sa actioneze 30 min-o ora si apoi spalati parul normal cu sampon si balsam. Veti vedea ca nu veti avea parul uleios si un par hidratat. Eu il aplic numai la varfuri ca le am mai uscate si deteriorate si acum sunt intr-un proces de refacere si folosesc mai multe produse pentru ingrijirea parului, despre care o sa va vorbesc cat de curand. Am citit ca este bun si impotriva matretii si atunci trebuie aplicat si la radacina si masat, lasat sa actioneze 15 min si apoi procedura obisnuita, spalat, insa eu nu am incercat-o pe aceasta pentru matreata.
  6. Pentru pielea sensibila a bebelusilor: Fiind 100% natural si fara substante chimice adaugate, Untul de Shea este foarte hidratant.Are grija ca bebelusul sa nu se irite de la scutec. Eu l-am folosit pentru printesa mea si a fost foarte eficient, dupa ce ii schimbam scutecul, ii aplicam pe fundulet putin unt de shea :) si nu se irita :D
  7. Dupa epilare sau ras pentru a calma iritatiile.
  8. Pentru a calma arsurile solare: Este foarte bun si dupa expunerea la soare si in timpul expunerii la soare pentru ca are factor de protectie UV
  9. Am citit ca ar mai fi bun pentru riduri ca are un continut ridicat de vitamine E si A, pentru piele iritata, eczeme, eruptii cutanate, cicatrici.
Concluzia mea este ca...Untul de Shea este un produs extraordinar de bun pentru intreaga familie, de nelipsit din casele noastre si il recomand tuturor cu toata increderea. Are o multime de intrebuintari, acestea sunt doar cateva care le-am descoperit eu, cu siguranta este bun in mai multe probleme.
Nota mea este 10+++ din 10.
Pretul lui este de 42,29 lei si il puteti achizitiona de AICI de pe site-ul Naturissimo Shop!



Voi ati folosit pana acum Unt de Shea? Cum vi s-a parut?
Astept parerile voastre. Pupici :* :*






Etichete: , ,