Vegis.ro ne ajuta sa intampinam Pastele cum se cuvine

Buna ziua, dragele mele
In primul rand vreau sa va urez La Multi Ani tuturor persoanelor care purtati numele de floare!
Pentru ca mai este doar o saptamana pana la Sfintele Pasti m-am gandit sa va arat cu ce vine in ajutorul nostru magazinul online Vegis.
Putem da gust mancarurilor noastre, pe care le preparam cu atata drag si spor in prag de sarbatori, cu ajutorul condimentelor pe care ni le pune la dispozitie magazinul Vegis :)
AICI gasiti o varietate foarte mare de condimente necesare preparatelor pe care le vom gati, pentru a avea un gust minunat!
Eu mi-am ales sa folosesc acest Belsug de mirodenii - Picant pentru ca obisnuim sa mancam putin mai picant :D pe care il voi folosi in prepararea bunatatilor pe care le voi face in aceasta saptamana si nu numai :)
Acest condiment il gasiti AICI si este un amestec de legume deshidratate fara aditivi sau conservanti. Este 100% natural si il gasiti la un gramaj de 100gr :D 
Pretul este de doar 4,5 lei si este unul foarte bun raportat la cantitatea de 100 gr.
Mod de utilizare:  Produsul poate fi folosit pentru condimentarea diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri de legume, paste, salate sau sosuri
Ingrediente: legume deshidratate (morcov, telina, pastarnac, rosii, ceapa, ardei rosu, ardei verde, cartofi, patrunjel), cimbru, ardei iute si usturoi.
 

Ei si acum va las sa va alegeti ce condimente aveti nevoie pentru masa de Paste si nu numai si nu uitati ca in magazinul online Vegis gasiti tot timpul Promotii foarte atractive!
Pupici!


Etichete: , ,