Dieta cu Slim and Fit si Detoxicolon - Partea 1 - Inceputul

Hello,
Dragele mele, astazi vreau sa va vorbesc despre dieta pe care am inceput-o cu Slim and Fit si Detoxicolon :D
Produsele se pot achizitiona de AICI in diferite pachete, in functie de necesitatile dvs de a slabi :)
 
In acest moment am 63,6 Kg si 1,73 m si imi doresc sa slabesc cam 4-5 Kg


Daca nu ati auzit inca de Slim and Fit (desi ma indoiesc :P) va spun in cateva cuvinte despre ce e vorba, eu auzisem de ceva timp si eram tare curioasa sa il incerc :)
Slim and Fit este suplimentul alimentar pentru slabit 100% natural, care stimuleaza procesul de slabire, ajutandu-ne sa slabim pana la 5 Kg pe luna. Slim and Fit contine extracte de Hoodia gordonii, Garcinia cambogia, alga Fucus vesiculosus, ceai verde si fibrulina, toate recunoscute de secole pentru efectele lor benefice asupra siluetei si a sanatatii, in general.






Slim and Fit te ajuta sa-ti reduci in mod natural apetitul si sa consumi mai putine calorii in fiecare zi, reusin cu ajutorul lui sa mancam mai putin, insa nu ne vom infometa, mesele trebuie respectate.

Nu va fi o dieta prin care sa ma infometez, din contra: in momentul in care utilizezi Slim and Fit este recomandat sa mananci cele 3 mese si 2 gustari. Mesele trebuie sa fie echilibrate si cat mai sanatoase, sa contina legume si fructe.
Recomandat este sa bei 2 litri de apa sau alte lichide, ceai sau suc natural :)
Si bineinteles cat mai multa miscare :D
In mod normal un flacon de Slim andvFit contine 200 de comprimate si se administreaza 2-3 comprimate de 3 ori pe zi timp de 25 de zile cu o pauza de 5 zile intre diete.
Eu am inceput aceasta dieta de vineri, 25 mai si voi face tot posibilul sa respect indicatiile si sfaturile pe care ni le dau cei de la Slim and Fit in mini-brosura (mese echilibrate, sa nu ne infometam, miscare si cateva retete sanatoase si o lista cu alimentele care ne ajuta in cura de slabire) despre care o sa va vorbesc maine si o sa va scriu cateva din sfaturile lor :)

Eu iau cate 2 comprimate de 3 ori pe zi cu jumatate de ora inainte de masa si trebuie luate cu o cana de apa plata calduta :D
Compeimatele sunt usor de administrat desi sunt maricele :D

Incerc sin rasputeri sa mananc macar cele 3 mese pe zi, pentru ca eu din nefericire obisnuiam sa sar de micul dejun...lucru pe care incerc sa-l remediez de ceva timp :) si cel mai important sa beau 2 l de apa pe zi, ceea ce inca nu reusesc, dar sper sa saptamana asta sa incep sa ma obisnuiesc sa beau mai multa apa/lichide.
Din pacate eu am o problema de multi ani cu tranzitul, dar de ieri, de cand am inceput sa iau Slim and Fit si Detoxicolon pot spune ca aceasta problema a disparut :D si cred ca este primul pas spre reusita :)
Acum am cel putin un scaun pe zi, ceea ce inainte se intampla o data la 2-3 zile :(
Mai multe detalii despre Slim and Fit gasiti pe site-ul lor oficial http://www.slimandfit.ro/ si pe blogul lor http://blog.slimandfit.ro

Sa va povestesc putin si de Detoxicolon :D



Eram tare curioasa sa-l incerc, pentru ca am auzit atat de multe lucruri pozitive despre el :)
Detoxicolon este un supliment alimentar 100% natural , cu efecte intense utilizat pentru detoxifierea intestinala.
Forma sa originala concentrata se bazeaza pe actiunea sinergica a 15 plante medicinale completata eficient de mineralul Zeolit in detoxifiere si eliminarea compusilor toxici
Detoxicolon este cel mai bun curatitor intestinal din Romania.
In continuarea articolului v-am atasat cateva poze facute la modul de utilizare a Detoxicolonului, insa voi face si la acesta un articol separat :) nu am vrut sa scriu prea multe detalii pentru ca ar fi fost un articol prea lung si nu as vrea sa va plictisesc.
Ca un rezumat va spun ca se administreaza in cura de detoxifiere, o cantitate intre 1-6 lingirite de produs. De fapt se incepe gradual, in prima zi se administreaza 2 lingurite  de produs (amandoua dimineata, sau una diminiata si una seara) intr-o cana de apa, suc sau iaurt. Obligatoriu se bea inca o cana de apa dupa administrarea lui
Apoi se creste gradual cantitatea de produs cu cate o lingurita pe zi, ajungand pana la 6 lingurite pe zi (3 dimineata si 3 seara)
Eu personal am luat ieri dimineata 2 lingurite intr-o cana cu apa...offf are un gust foarte, foarte amar :((( abia am reusit sa inghit tot continutul si dupa nu am baut doar o cana de apa, am baut 2 :)))
Cu apa cu siguranta nu voi mai lua :))) e oribil =))) dar era de asteptat avand in vedere ca sunt numai plante :D
Azi am luat cu iaurt si e mult mai ok, se poate consuma :D
Cred ca la maxim jumatate de ora dupa administrare am mers la toaleta :D, deci rezultate imediate :))
Cura se tine 3 saptamani :)
Eu cred ca voi slabi cat imi doresc, cele 4-5 Kg :) pentru ca efectele se vad din primele zile de dieta :)
Va voi tine la curent prin cateva articole despre  cum evolueaza dietasi daca da rezultate, voi avea o surpriza si pentru voi din partea celor de la Slim and Fit :D
Mai multe detalii despre Detoxicolon gasiti aici:
Voi ati incercat aceste produse? Au avut rezultate?
Astept parerile voastre.
Pupici :*















Etichete: , ,