Formare profesionala

Astazi vreau sa va vorbesc despre un subiect care sper eu sa va fie de folos daca sunteti in cautare de job :D
Eu acum sunt in concediu crestere copil si cand vor trece cei 2 ani sper sa-mi gasesc in continuare postul si sa nu ma confrunt cu vreo problema.
Din cate stiu sunt obligati sa te primesca 6 luni de zile, dar dupa acele 6 luni...nimic nu se stie...
Asa ca, orice s-ar intampla, eu nu ma voi lasa descurajata si voi face tot posibilul sa-mi gasesc de munca.
Poate nu voi reusi sa-mi gasesc in acelasi domeniu in care lucrez (domeniu bancar), dar asta nu inseamna ca nu-mi pot alege ceva din alt domeniu :)

Eu sunt deschisa la nou si cred ca nu mi-ar fi atat de greu sa ma reprofilez :D
Pentru aceasta exista cursuri de formare profesionala, care sunt multiple si anume: cursuri de calificare, cursuri de perfectionare sau cursuri de initiere in diferite domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa te decizi ce ti-ar placea sa faci, sau ce crezi ca se cauta si ca este de viitor. Acestea sunt cursuri autorizate, diploma fiind recunoscuta in tara.
Cursurile de formare profesionala sunt organizate de Formare Plus si se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta minima de 16 ani, cu invatamant obligatoriu absolvit, persoanelor in cautarea unui loc de munca, sau persoanelor ce doresc sa-si consolideze pozitia la actualul loc de munca. De asemenea serviciile Formare plus se adreseaza si  agentilor economici ce doresc formarea personalului angajat.
E foarte usor de apelat la ei pentru ca au cele mai reduse costuri si posibilitatea de a plati in rate, ceea ce mi se pare super ok!
Mie personal mi-ar fi placut un curs de Fotograf sau de Designer pagini web :) Cred ca sunt doua domenii de viitor si e important sa am alternative :D
De exemplu pentru cursul de Fotograf, durata este de 2-3 luni, tariful este de 900 lei platibil in 3 rate, tipul cursului este de specializare.
Iar cursul pentru Designer pagini web este de o luna, tariful este de 500 lei platibil in 2 rate si tipul cursului este de perfectionare.
In speranta ca v-am fost de ajutor cu aceste informatii, va pupacesc si succes in ceea ce va doriti sa faceti :D
:* :*