Review - AslaVital Pudra de Argila Cosmetica - Vegis.ro

Buna dimineata,
Pentru ca ne dorim ca tenul nostru sa fie frumos si sanatos astazi vreau sa va vorbesc despre Pudra de Argila Cosmetica de la AslaVital.
Stiu ca au fost cateva fete care au dorit sa vada un review al aceste pudre pe care eu o folosesc sub forma de masca cam de 1- 2 ori pe saptamana.
Dupa cum stiti am primit aceasta Pudra de Argila Cosmetica AslaVital de la Magazinul cu produse naturiste Vegis.ro carora le voi multumi de fiecare data pentru colaborarea frumoasa pe care o am cu ei, pentru produsele minunate pe care le comercializeaza si pe care mi le-au trimis spre testare si nu in ultimul rand pentru concursul pe care l-am avut pe blog si la care ati avut ocazia sa participati.
Revenind la Pudra de Argila Cosmetica pot sa va spun ca eu folosesc  pudra de argila sub forma de masca de aproape 6 luni :D, mai exact dupa ce am nascut (stiti ca am avut probleme cu tenul in timpul sarcinii, v-am mai povestit) am fost la un tratament cosmetic si cosmeticiana de acolo mi-a recomandat mai multe produse printre care si Pudra de Argila Cosmetica AslaVital pentru masti.
De atunci o folosesc tot timpul si cei de la Vegis.ro mi-au facut o surpriza foarte placuta pentru ca doar ce mi se terminase si trebuia sa-mi cumpar.

Cutia contine 10 plicuri de pudra de argila, insa exista posibilitatea sa o cumparati si la pliculet daca vreti sa o incercati sa vedeti cum este :)




Asa cum v-am obisnuit mai intai sa va spun cum ne descrie produsul producatorul :

În funcţie de necesităţi şi tipul de ten, pudra de argilă se combină cu diferite fructe, legume, lactate etc. pentru obţinerea unei măşti cosmetice, benefice în ameliorarea diferitelor probleme ale tenului.
ADRESABILITATE
Prin calităţile sale, argila este un produs cosmetic natural de mare valoare, putând fi folosită cu succes în formulări cosmetice destinate tenurilor sensibile (alergice, seboreice, acneice, cuperozice, iritate şi ridate) şi în tratamente cosmetice naturiste, respectiv în prepararea unor măşti instant.
MOD DE UTILIZARE
Pentru obţinerea unor măşti cosmetice, pudra de argilă se poate amesteca cu diferite fructe, legume, iaurt, lapte, miere de albine, ulei de măsline, gălbenuş de ou etc., în funcţie de tipul de ten.
Se recomandă combinarea pudrei de argilă cu sucuri naturale cu efect astringent, obţinute din roşii, lămâi, castraveţi, caise, portocale, etc., pentru tenurile grase, respectiv cu ingrediente cu efect hidratant şi nutritiv: castraveţi, ţelină, lapte, miere, ulei de măsline, gălbenuş de ou pentru tenurile normale şi uscate.
Pentru tratarea acneei se realizează un amestec din pudră de argilă cu apă potabilă sau apă de pe tărâţe de grâu (nu se va folosi apă minerală), obţinându-se astfel o pastă consistentă, uşor de aplicat. Tratamentul se face în cure de câte 7 zile, după care se continuă de 2 ori pe săptămână până la vindecare.
BENEFICII
Pudra de Argilă ASLAVITAL pentru tratamente cosmetice are o compoziţie chimică şi mineralogică bine definită. Netratată chimic, cu fracţii predominant argiloase, este un amestec complex de Aluminosilicaţi şi peste 20 de minerale naturale: Fier, Potasiu, Sodiu, Calciu, Galiu, Nichel, Magneziu, Mangan, Cupru, Zinc, Sulf, Cobalt, Siliciu, Aluminiu, Fosfor, Titan, etc. şi provine dintr-o sursă unică (M-ţii Pădurea Craiului).



Ok. Si acum dupa ce v-ati insusit notiunile teoretice :D haideti sa trecem si la cele practice si va rog sa nu radeti :))))))))))))
Ea se prepara cam asa:

 
De data aceasta am ales sa o prepar cu apa, este cel mai uzual mod de preparare a mastii si in acest fel este indicata tenului acneic (dupa nastere o perioada de cateva luni mi-am preparat-o numai cu apa :D)
Pot sa va spun ca am mai preparat aceasta masca cu suc de portocale si cu suc de lamaie si rezultatele sunt foarte bune.
Ma tenteaza sa incerc si cu altele de mai sus dar nu stiu daca se vor potrivi tenului meu....cred ca o sa incerc si cu lapte si cu galbenus de ou :D pana la urma rau nu are ce sa imi faca :) ca sunt produse naturale
Dintr-un plic iese o masca suficienta pentru fata si gat+decolteu, asa am procedat eu acum, dar daca doriti doar masca pentru fata puteti folosi la o utilizare doar jumatate de pliculet, astfel va veti putea face masti mai des :D




Important este sa folositi un vas ceramic (eu am folosit un castronel pentru ca nu am un vas special, stiu ca cele care au testat noua gama AslaVital au primit un castronel special dar eu nu am fost atat de norocoasa..:( ( ) Se amesteca cu o spatula din lemn cu care se aplica apoi masca pe fata, gat si decolteu sau cum doriti voi...doar pe fata :D


 
Dupa ce aplicati masca se lasa sa se actioneze 20-30 de minute, dupa care se indeparteaza cu apa si cu ajutorul unei dischete demachiante sau cum mai fac eu cand folosesc masca inainte de a face dus :D si apoi cu jetul de la dus elimin masca :D, acum depinde si cu ce o faceti...cea cu apa se duce repede cu dusul, dar daca folositi alte produse nu se stie...ideea e ca aveti mai multe variante de a o indeparta si toate vor fi cu ajutorul apei :)
Dupa indepartarea mastii pielea ramane fina. Eu de fiecare data am folosit dupa, lotiune tonica si crema hidratanta iar rezultatele sunt super.
Daca aveti tenul acneic indicat e sa folositi Pudra de Argila AslaVital doar cu apa si sa folositi in cure de cate 7 zile (zilnic) apoi dupa ameliorare puteti diminua. Eu asa am procedat dupa nastere...ca saracuta de mine la ce iritatie aveam pe fata...credeti-ma ca nu mai stiam ce sa mai fac, dar cu rabdare am reusit sa-mi revin iar tenul meu acum e unul mixt, in continuare cu mici probleme ("cativa monstruleti") dar in nici un caz ce am avut....
Eiii DA! Cam astea sunt si notiunile practice :)))))
Sper ca v-au fost de folos si recomand aceasta Pudra de Argila AslaVital tuturor persoanelor indiferent de tipul de ten pentru ca este un produs natural si va puteti face acasa, masti cu diferite produse: cu sucuri naturale, cu fructe pasate, cu lapte,cu iaurt, cu miere, si cu apa, etc, in functie de tipul de ten.
Astfel ii veti da tenului supletea de care are nevoie, frumusetea lui :)
Nota mea este 10+++ din 10
O puteti achizitiona de pe site-ul Vegis.ro  - de AICI in varianta full size- cutia de cate 10 pliculete la un pret de 12,41 lei sau de AICI la pliculet la pretul de 1,3 lei

Voi ati mai folosit pana acum Pudra de Argila? In ce combinatii de masti?
Pupici :* :*



Etichete: , ,