Review - Balsam de buze cu protectie UV - NONICARE - Vegis.ro

Buna ziua dragele mele,
In primul rand vreau sa va doresc o zi frumoasa si cu mult soare, asa cum este la mine :) si pentru ca astazi sunt binedispusa vreau sa va vorbesc despre balsamul de buze de la NoniCare pe care l-am folosit in ultima luna :) si care l-am primit spre testare de la Magazinul cu produse naturiste Vegis.ro si tin sa le multumesc frumos pentru produsele pe care mi le-au trimis si ca au tinut cont ca imi plac foarte mult produsele de la NoniCare :D
Nu stiu daca v-am mai spus, dar eu sunt inebunita dupa balsamuri, cred ca am vreo 3 balsamuri de buze si imi place sa le folosesc de mai multe ori pe zi chiar daca nu am buzele crapate sau deshidratate.
Ce-i drept nici nu as avea cum sa am buzele deshidratate avand in vedere ca folosesc balzam de buze zilnic :))
Imi place sa-mi simt buzele hidratate si moi lucruri pe care acest balsam le-a indeplinit cu brio :D
Dar haideti sa va povestesc mai in detaliu despre el :)
Sa vedem ce spune producatorul:
 

Balsam De Buze Protectie UV 5g Garden Of Eden

Balsam de buze cu protecţie UV 5 g

Protecţie şi îngrijire zi de zi. Piele strălucitoare şi plină de energie. Fără parabeni.

Bazat pe suc de fructe noni, ulei de nucă de cocos, ulei de floarea-soarelui, aloe vera, ulei de palmier pitic, acid lactic, ulei de masline, vitamina C şi E, ceară de albine şi de candelilla, unt de shea si cacao, extracte de ananas, papaya, vanilie şi grapefruit. Balsamul protejează în mod activ pielea delicată a buzelor împotriva uscării şi a factorilor nocivi din mediu. Filtrele naturale UV din plantele exotice împiedică efectele negative ale radiaţiilor UV şi are un efect anti-aging (previne reducerea volumului buzelor).
Uleiurile naturale şi ceara creează un film protector, intens nutritiv şi hidratant, îmbunătăţind microcirculaţia şi prevenind uscarea si crăparea buzelor. Balsamul protejează eficient buzele expuse la frig. Aspectul buzelor va fi mai fin şi mai luminos. Folosirea zilnică îmbunătăţeşte starea buzelor şi redă culoarea lor naturală. Se poate folosi în orice moment al anului. Ceara de candelilla şi ceara de albine inmoaie, hidrateaza şi are efect anti-inflamator, îmbunătăţeşte textura pielii, grăbeşte vindecarea leziunilor.
Ulei de măsline, untul shea şi cacao au un efect nutritiv şi hidratant, protejând pielea împotriva radicalilor liberi. Extractele de ananas şi papaya conţin aminoacizi şi enzime care accelerează procesul de reînnoire a pielii, hidratează, stimulează sinteza colagenului, fiind antioxidanţi puternici. Extractul de vanilie are un efect hidratant, calmant şi anti-inflamator. Extractul de grapefruit este antiseptic, antioxidant şi îmbunătăţeşte elasticitatea pielii.
Principalele ingrediente active: extracte de fructe Noni, aloe vera, papaya, grapefruit, ananas, unt de vanilie, de shea, ulei de floarea soarelui, ulei de cocos, unt de cacao, ulei de măsline, lanolina, vitamina E, ceară de albine, ceară de legume.

Compoziţie: helinathus annuus (floarea soarelui) seed oil, cera alba, Olea Europaea Oil (ulei de masline), butyrospermum Parkii Butter Extract (extract unt shea, Hydrogenate Coco-Glycerides, Lanolin, Theobroma Cacao Seed Butter (unt de cacao), Tocopheryl acetat (vitamina E-antioxidant natural), Glyceril Oleate (din uleiuri naturale), Morinda citrifolia (noni) fruit extract, aloe barabdensis extract, Ananas Sativus Fruit Extract (extract de ananas), Carica Papaya Fruit Extract (extract di papaya), Citrus Grandis FruBDIHit Extract (extract de grapefruit), Vanilla Planifolia Fruit Extract, Parfum*, Benzyl Benzoate*, Citral*, Linalool*, Limonene*.
(* = din uleiuri esentiale naturale)
Rezultat: Buzele arată mai fine şi mai luminoase. Aplicarea zilnică îmbunătăţeşte aspectul buzelor şi redă culoarea lor naturală. Se poate folosi în orice moment al anului.
Mod se aplicare: Se aplică o mică cantitate ca balsam de buze, dacă este necesar. Poate servi ca bază pentru machiaj.
Parerea mea despre balsamul de buze NoniCare:
Incep prin a va spune ca iubesc acest balsam, in primul rand ca hidrateaza foarte bine buzele, lasand un luciu discret, are un miros placut si un gust foarte bun :)) bine ideea e sa nu-l mancati :D
Dupa aplicare, buzele sunt moi si catifelate.
Este super pentru ca are si protectie UV atat de necesara in aceasta perioada dar si in restul anului. Si NU contine PARABENI, ceea ce zic eu ca e un mare plus!
Il am de o luna de zile si l-am folosit zilnic si de mai multe ori pe zi.
Imi place ca este foarte practic, vine in formatul unui ruj, este usor de aplicat, fata de celelalte 2 balsamuri ale mele care sunt la tub. (dar si acelea imi plac, insa le folosesc mai mult cand sunt acasa)
De cate ori am plecat de acasa a fost nelipsit din geanta mea :D
Ambalajul balsamului este foarte dragut si continutul are un gramaj de 5 g
In mod normal balsamul hidrateaza foarte bine buzele si daca nu mananci sau nu bei ceva, nu e nevoie de o noua aplicare, buzele ramanand catifelate, dar mie imi place atat de mult ca il folosesc destul de des :))
Cred ca o sa ma tina cateva luni, pentru ca desi l-am folosit des, nu s-a consumat foarte mult :D secretul fiind probabil, forma de ruj si ca astfel il dozezi cat este nevoi, adica nu foarte mult :)
Sincer am numai cuvinte de lauda pentru acest balsam, nu ii gasesc nici un minus, pretul lui fiind de 8,53 Lei iar nota mea pentru el este 10++++ din 10 :)
As putea sa-l laud toata ziua, dar nu vreau sa va plictisesc, asa ca ma opresc aici :D
Il puteti cumpara din Magazinul cu produse naturiste Vegis.ro , mai exact de AICI
Mie imi plac produsele NoniCare si gasiti gama lor de produse pe Vegis.ro, AICI
In magazinul Vegis puteti gasi PROMOTII permanente si produse la pret de producator!

Voi ati folosit acest balsam? Ce produse de la NoniCare ati folosit pana acum?


Etichete: ,