Review - Crema pentru maini cu glicerina - Farmec

Dragele mele,
Vroiam sa va vorbesc neaparat despre aceasta crema de maini, pentru ca este preferata mea :)
Probabil ca ati vazut-o la favoritele fiecarei luni, pentru ca intradevar este o favorita :D
Este vorba de Crema pentru maini cu glicerina de la Farmec, pe care o folosesc in fiecare zi de cateva luni bune!

Daaaa, ati auzit bine! De cateva luni folosesc acesta crema,  mai exact cred ca mi-am cumparat-o prin decembrie (deci sa fie de acum 6 luni :D) si am folosit-o in fiecare zi, poate chiar si de 2-3 ori pe zi (mai ales iarna), dar pentru ca vine in cantitate de 150 ml si pentru o aplicare este nevoie de putin produs, m-a tinut foarte mult.
Acum recunosc ca e pe terminate, dar cu siguranta o voi cumpara :) sau poate sa incerc si alte variante...dar sigur tot de la Farmec :D sigur si celelalte creme de maini sunt super bune :)

Ce spune producatorul despre aceasta crema?

Avand un continut bogat in uleiuri naturale si glicerina, crema hidrateaza si catifeleaza pielea deshidratata a  mainilor. Formula cu glicerina confera pielii un grad ridicat de emoliere si hidratare.
Se aplica in strat subtire, pe pielea curata si se maseaza pana la absorbtia completa.
O data pe saptamana, seara, aplica crema intr-un strat mai gros, pune-ti niste manusi de bumbac si incearca sa dormi cu ele peste noapte.
Dimineata, efectul asupra mainilor tale va fi spectaculos!
Folosind zilnic Crema pentru maini cu Glicerina - Farmec, mainile tale vor fi frumoase, hidratare, catifelate, delicate si placute la atingere.
Ingrediente:



Parerea mea:
Incep prin a va spune ca aceasta crema face ceea ce spune si intradevar mainile sunt mai hidratate, catifelate, frumoase, mai delicate si placute la atingere!
Este crema mea preferata! O folosesc in fiecare seara, insa am mai folosit-o de multe ori si peste zi nu pentru ca as avea mainile deshidratate si pentru ca imi place sa mi le simt catifelate :D
Da, nu am mainile deshidratate, ca folosesc crema mereu :) asa ca nu stiu cum e sa ai mainile uscate sau crapate..

Crema are o consistenta groasa, este nevoie de putin produs pentru o aplicare si trebuie sa-ti masezi mainile pana la absorbtia totala. Se absoarbe destul de repede, asa ca nu va faceti probleme din punctul asta de cedere.
Avand in vedere ca modul de prezentare este intr-un tub, este usor de manevrat si de depozitat si vine cu o cantitate considerabila de 150 ml la un pret extraordinar de accesibil: doar 7,66 lei!
Crema iti ajunge pentru multe luni (mie mi-a ajuns pentru 6 luni :D) deci e o afacere foarte buna :D
Dupa aplicarea cremei, mainile raman catifelate si hidratate!
Are un miros foarte placut, este potrivita pentru o hidratare perfecta a mainilor in tot anul, fiind potrivita atat in sezonul rece, cat si in sezonul cald.
Nu am incercat insa recomandare producatorului, sa-mi aplic o data pe saptamana, seara, un strat mai gros si apoi sa-mi pun manusi de bumbac, pentru ca eu noaptea ma trezesc de vreo 2-3 ori sa-i dau fetitei sa manance si mi-ar fi greu cu manusile :)) dar tare ma tenteaza...poate la iarna :D
Singurul minus pe care pot sa-l spun este ca aceasta crema contine parabeni :( insa am trecut peste acest aspect si sustin in continuare ca este crema mea de maini preferata :)
Nota mea pentru aceasta crema este 10 din 10 (plusul l-am echivalat cu minusul de la parabeni :))))))
O puteti cumpara de AICI de pe http://www.farmec.ro/

Voi ati incercat aceasta crema? Ce crema de maini folositi?


 

Etichete: ,