Review - Keratina lichida ANIAN - TrioDeLuxe.ro

Hello,
Abia asteptam sa fac acest review, dar pentru ca nu vreau sa va bombardez cu prea multe review-uri pe zi, am zis sa mai astept putin, plus ca v-am mai zis ca mie imi place sa testez un produs cel putin 2 saptamani.
Stiti deja ca am primit de la TrioDeluxe.ro aceasta Keratina lichida ANIAN, carora le multumesc foarte mult pentru aceasta ocazie!
Abia asteptam sa fac acest review pentru ca pur si simplu m-am indragostit de la prima utilizare de Keratina lichida ANIAN si de acum o voi cumpara mereu si iar si iar de cate ori mi se va termina!
Am folosit-o de cand am primit-o, adica cam de 3 saptamani, de fiecare data dupa ce ma spalam pe cap, adica...cam la 2-3 zile :D adica de vreo 2-3 ori pe saptamana :)
Spun ca m-am indragostit de la prima utilizare pentru ca DA, intradevar este minunata!
In toata aceasta perioada am folosit si Samponul Purificator ANIAN pentru par normal/gras de aceea spun ca m-am spalat pe cap si la 3 zile, pentru samponul isi face treaba de minune, dar despre el va voi povesti intr-o alta postare ca sa nu le amestecam  :D


Haideti mai intai sa va spun informatiile pe care ni le da producatorul:

Conţine ingrediente identice cu cele din structura firului de păr, care acţionează cu o intensitate cu atât mai mare cu cât părul este mai deteriorat.
Previne si combate caderea parului:
• Reface parul deteriorat
• Previne si combate matreata
Este o soluţie complexă de tratament şi ingrijire cu efect garantat dacă se aplică periodic şi în mod corect.
Acţiunea Keratinei Lichide ANIAN revitalizează strălucirea mătăsoasă, naturală a părului, revigorându-l şi dându-i volum, astfel încât să arate radios şi sănătos.

Instrucţiuni de folosire:
 Uscaţi părul cu prosopul după ce a fost spălat şi dat cu balsam. Aplicaţi ANIAN Keratină Lichidă, apoi masaţi uşor şi pieptănaţi.
IMPORTANT: Uscaţi uşor cu uscătorul de păr căldura fiind necesară pentru fixarea ingredientelor active pe păr. Coafaţi ca de obicei.

Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Cantitate: 250 ml.
Cod produs: FR 015

Si acum sa va spun si parerea mea :D :
Sa o iau cu inceputul :) 
Ambalajul este unul foarte practic, produsul vine intr-un pulverizator foarte usor de folosit si cu un sistem de inchidere/deschidere foarte bun.
Keratina lichida este de culoare galbena, iar pulverizatorul este transparent ceea ce imi place foarte mult pentru ca poti vedea cat produs mai ai si o poti comanda din timp ca sa nu ramai fara :D
Am folosit Keratina lichida ca in instructiunile de folosire, adica dupa ce m-am spalat pe cap, am lasat parul in prosop cam pentru 10 minute pentru a se usca putin :)
Apoi am pulverizat Keratina lichida ANIAN pe lungimea parului si putin mai mult la varfuri acestea fiind mai deteriorate, insa am evitat sa o dau si la radacina parului cu toate ca am inteles ca este foarte buna si impotriva caderii parului, dar eu in aceasta perioada folosesc si un ser pentru cresterea parului si il dau pe acela la radacina si nu am vrut sa amestec produsele :D
Vreau sa va spun ca pe langa mirosul placut pe care il da parului, acesta s-a descurcat foarte, foarte bine, pentru ca e important sa masati si sa pieptanati parul ca sa se intinda Keratina pe toata lungimea firului de par.
Parul meu ud s-a pieptanat foarte, foarte usor, ceea ce nu reuseam inainte, desi foloseam balsam de par din belsug :( 
Apoi am uscat parul cu feonul, caldura fiind necesara pentru fixarea ingrediebtelor active ale Keratinei lichide pe par.
Eu sincer foloseam tot timpul feonul, asa m-am obisnuit si nu ma pot lipsi de el.
Rezultatele s-au vazut de la prima utilizare!
Parul meu este stralucitor, matasos si cu un volum natural.
Este usor de pieptanat si de aranjat.
Eu am parul drept si dupa ce folosesc Keratina lichida ANIAN zici ca mi-am indreptat parul cu placa, asa de bine se aranjeaza :)
De acum voi folosi placa doar pentru bucle :))
Nota mea pentru Keratina Lichida ANIAN este 10+++ din 10
Pur si simplu o ador!!!
O recomand cu toata increderea si nu voi astepta sa mi se termine pentru ca este deja pe lista de cumparaturi :)
Vine intr-o cantitate de 250 ml la un pret de 36 lei
Eu am folosit-o dupa fiecare spalare timp de 3 saptamani si nu s-a consumat foarte mult datorita pulverizatorului foarte eficient asa ca te tine cateva luni.
O puteti cumpara de AICI de pe site-ul TrioDeluxe.ro

Voi ati folosit pana acum Keratina lichida ANIAN sau vreun produs de la ei?
Pupici :* :*

Etichete: ,