Review - Piatra bruta de alaun - Naturissimo Shop

Dragele mele,
Vreau sa va povestesc despre Piatra de alaun pe care am primit-o spre testare de la Naturissimo Shop si careia tin sa-i multumesc foarte mult pentru astfel am descoperit multiplele beneficii  ale produselor naturale.
Daca vreti sa scapati de transpiratie, dar doriti sa evitati deodorantele datorita povestilor care circula despre riscul de cancer la san, cauzat de aluminiul din ele, alternativa este Piatra de alaun.
Piatra de alaun este un produs 100% natural, hipoalergenic, cunoscut inca din antichitate, care detine proprietati antibacteriene, astringente si hemostatice.
Formata din saruri minerale de potasiu, alaunul nu prezinta pericole pentru sanatate.
Proprietatile Pietrei de alaun sunt multiple, ea poate fi folosita cu succes ca deodorant impotriva transpiratiei, ca dezinfectant in caz de taieturi, mai ales dupa barbierit (la barbati) sau epilat.



Efect Antiperspirant
Piatra de alaun previne si neutralizeaza mirosurile urate ale corpului, depunand deasupra pielii o pelicula fina salina. Aceasta regleaza transpiratia, strangand practic porii pielii si combate bacteriile care cauzeaza mirosul urat. Piatra de alaun limiteaza asudarea, asigurand senzatia de prospetime si curatenie pe parcursul zilei intregi. Stratul fin de sare nu lasa urme pe haine si nu ingalbeneste tesaturile albe, asa cum fac adesea deodorantele de pe piata. Piatra de alaun este inodora. Pentru o mai buna senzatie de prospetime poate fi umezita cu apa amestecata cu uleiuri esentiale.
Pentru ca este pentru prima oara cand folosesc aceasta Piatra de alaun, eu nu am avut uleiuri esentiale, asa ca am umezit-o doar cu apa, insa pe mine m-a convins sa o folosesc in continuare, asa ca am in plan sa-mi achizitionez si uleiuri esentiale si un pulverizator pentru a-mi fi mai usor in utilizarea ei.
La inceput poate parea incomod sa stai sa umezesti tot timpul Piatra de alaun, dar pe mine nu m-a deranjat acest lucru si mi-a intrat in obisnuinta foarte repede.
La mine isi are locul in baie si de fiecare data dupa dus, umezesc putin Piatra de alaun si o folosesc ca deodorant. Am folosit-o o luna de zile si s-a consumat foarte putin din ea, asa ca preconizez ca ma va tine cateva luni :D si bineinteles ca intentionez sa o cumpar in momentul in care se va consuma.
Am auzit atat de multe discutii despre cancerul la san cauzat de deodorantele din comert, incat ma bucur foarte tare ca am reusit sa gasesc o alternativa 100% naturala si benefica pentru sanatatea mea!
Va spun sincer ca nu mi-a venit sa cred cat de eficienta e, avand in vedere ca eu sunt o persoana care transpir destul de mult...din pacate :( , insa pana acum foloseam destul de des deodorant si reuseam sa combat mirosul insa nu si transpiratia :(
Acum nu stiu daca va face fata la vara, doar Piatra de alaun, dar avand in vedere ca apucasem sa-mi cumpar si un deodorant si ca toata luna nu am folosit decat Piatra de alaun, zic eu ca voi putea sa le combin in caz de necesitate...pana acum nu a fost cazul :D si sper sa nu fie :)
Atat era la inceput:
 
Si atat mai am acum, asta intr-o luna :) e o mica diferenta

 
Are efect de calmare:
Piatra de alaun este recomandata in special persoanelor care au pielea sensibila, se poate folosi dupa epilat sau barbierit in cazul barbatilor.
Eu am folosit-o dupa epilat si mi-a calmat imediat iritatia :D, ma epilez cu ceara.
Se utilizeaza cu succes si in tratarea ciupiturilor de insecte

Are efect astringent:
Piatra de alaun are o putere astringenta foarte mare. Poate fi folosita si in tratarea cosurilor de catre persoanele cu ten seboreic.
Eu am folosit-o cu succes si in tratarea cosurilor pentru ca stiti ca am tenul mixt, cu probleme si mai apar cativa "monstruleti" pe care Piatra de alaun i-a uscat destul de repede :D
Ce este important de mentionat in momentul in care o folositi si pentru fata, dupa ce ati umezit-o si ati aplicat pe fata, nu trebuie sa folositi si lotiune tonica sau crema, pentru ca daca folosim lotiune tonica se sterge de pe fata, iar daca folositi crema, aceasta se strange pe fata.
Deci folositi Piatra de alaun pentru cosuri cand stati acasa :) sau poate vreti sa iesiti in oras nemachiate :)) eu nu ies din casa nemaciata :D asa ca...am folosit-o cand am stat in casa :)))
Stratul de pe fata este transparent :)

Are si efect hemostatic:
Piatra de alaun este utila si pentru a stopa micile sangerari provocate de diverse taieturi.
Dupa barbierit folosirea Pietrei de alaun, ajuta la evitarea firelor de par crescute sub piele si datorita actiunii sale coagulante previne sangerarile dupa taieturi cu lama.

Piatra de alaun - Naturissimo Shop

Utilizare:
Umeziti piatra de alaun si frecati-o pe piele. Refaceti acest gest de 3-4 ori. O pelicula invizibila se depune pe piele, rezultata din topirea sarurilor.
Piatra de alaun ofera protectie eficace timp de 24 de ore. Clatiti piatra si pastrati-o la loc uscat, putand fi utilizata timp indelungat(aproximativ 6 luni).

Ingrediente: sulfate double de potassium et d'aluminim.
Greutate: 50 gr
NOTA: intrucat este o piatra naturala, taiata si slefuita manual, fiecare piatra este unica prin dimensiune si forma. Desi pe ambalaj greutate specificata este de 50 gr, unele exemplare pot sa aiba chiar mai mult, pana la 80 gr, sau minim 45 gr.
Prezentare: piatra este semislefuita, marginile sunt netezite, fara sa aiba laturi colturoase sau ascutite, care pot provoca un disconfort in utilizare si chiar riscul de taieturi. In schimb, forma nu este una identica, standard pentru fiecare piatra - fiecare este unica prin forma si dimensiune.

O puteti cumpara de AICI la un pret de 15,99 lei http://naturissimo.ro/


Etichete: , ,