Review - Sampon Purificator pentru par normal/gras ANIAN

Hello,
Asa cum stiti in pachetul cu bunatati pe care l-am primit in aprilie de la TrioDeLuxe.ro se afla si Samponul Purificator pentru par normal/gras ANIAN, despre care va voi vorbi astazi :)



Samonul Purificator pentru par normal/gras ANIAN este perfect pentru parul meu care de obicei se ingrasa destul de repede :( , insa datorita acestui sampon m-am spalat pe cap cam la 3 zile, rareori s-a intamplat sa ma spar la 2 zile.
Mentionez ca in tot acest timp am folosit si Keratina Lichida ANIAN (review AICI) si rezultatul a fost unul foarte bun!
Dar mai intai sa vedem ce zice producatorul despre acest sampon:


Intradevar este un sampon anti-ingrasare foarte bun pentru ca zic eu e mai mult decat bine sa ma spal pe cap la 3 zile si inca sa am parul frumos :)
Ambalajul este unul transparent la fel ca si produsul din el, ceea ce-mi place pentru ca pot observa cat sampon mai am si nu risc sa raman fara :)
Capacul este unul plat ceea ce inseamna ca atunci cand mai ramane putin sampon putem intoarce tubul  cu susul in jos si sa folosim toata cantitatea de produs :D
Cantitatea este de 400 ml si vreau sa va spun ca imi va ajunge pentru mult timp avand in vedere ca ma voi spala pe cap la 3 zile si ca este nevoie de o cantitate mica de produs pentru o spalare, pentru ca face multa spuma si curata foarte bine parul.
Nu este nevoie de 2 samponari :)
Mirosul este unul foarte placut insa nu pot sa va spun daca ramane pe par deoarece eu am folosit de fiecare data si Keratina Lichida Anian si mirosul se modifica.
Dupa fiecare spalare parul este curat si matasos, mai luminos.


Nota mea pentru acest produs este 10 din 10 deoarece face ceea ce promite! Parul se ingrasa mai greu, deci il recomand cu incredere persoanelor cu parul gras.
Mentionez ca eu nu am matreata si nici nu mi-a provocat matreata :)
Il puteti cumpara de AICI de pe site-ul TrioDeLuxe.ro la un pret de doar 16 lei.
Raportul calitate/pret este unul foarte, foarte bun!
Pe site-ul  TrioDeLuxe.ro gasiti o gama foarte larga de sampoane pentru toate tipurile de par, AICI

Voi ati folosit acest sampon? Sau alte produse ANIAN? V-ar tenta sa-l folositi?
Pupici :* :*

Etichete: ,