Am primit suplimentele AVITA si Salve Card - Calin Donca

Hello,
Stiti ca va povestisem despre aceste suplimente, ca le gasisem navigand pe internet si care erau legate si de o campanie pentru bloggeri si se pare ca am fost norocoasa si m-am calificat in primii 50 si le-am primit si eu, ieri prin curier si alaturi de care am avut si o surpriza, pe langa suplimente am primit si un Salve Card, ce are o valoare de 118 lei si este valabil pe o perioada nelimitata :D
Salve Card este un card cu ajutorul caruia puteti primi reduceri la serviciile medicale intre 5-100%

"Solutia? Salve CARD: discounturi spre mii de parteneri si furnizori de servicii medicale. Reduceri care merg pana la 100% pentru membrii Salve Club, oferind posibilitatea unor standarde ridicate la preturi accesibile. 

Salve CARD se achizitioneaza de la orice Coordonator Principal sau Coordonator Regional Salve Club. Se completeaza o Conventie Comerciala intre Salve Club si noul utilizator al Cardului iar alaturi de o dovada a platii celor 118 RON in contul Salve Club aferenti cardului, se va inmana cardul Salve pe loc. Apoi, ori de câte ori veti merge spre partenerii si furnizorii de servicii medicale ce sunt in colaborare cu Salve CARD, dupa achizitionarea produsului sau dupa ce beneficiati de un serviciu, aratati cardul Salve, iar codul de bare de pe spatele cardului va va oferi reducerea stabilita intre partenerul medical si Salve Club, reducere prezentata pe site-ul http://www.salvecard.ro/. Reducerea se ofera pe loc, iar clientul Salve CARD pleaca multumit ca a economisit bani. "

In sectiunea TOP REDUCERI puteti vizualiza toti colaboratorii Salve Card din orasul vostru si reducerile aferente fiecarui serviciu si cabinet.
A avut loc si o conferinta de presa despre Avita Premium, sustinuta de Calin Donca.

Cat despre suplimentele primite :D , Chewing C 500 si Aloe Vera and Enzymes abia astept sa le incerc :)
Chewing C 500 il voi lua cu siguranta mai la toamna cand am nevoie de o imunitate puternica, iar Aloe Vera and Enzymes , imediat ce termin cu dieta :D si o sa vin sa va povestesc si efectele :)
Si acum sa vi le arat :)






Pupici :*

Etichete: