Inovatia tehnologica in Industria cosmeticelor - Bioclinic

Cand vorbim de inovatie in industria cosmeticelor, putem vorbi de o firma foarte cunoscuta si anume destre Oriflame.
Oriflame a lansat o crema revolutionara - o crema cu ingrediente eficiente ce stimuleaza producerea de celule structurale noi, ce contine tehnologia Cell-Innov.
Este vorba de crema hidratanta concentrata de noapte Bioclinic cu efect de lifting.

Cremă bogată de noapte, cu efect reparator, îmbogăţită cu retinol pur, ce acţionează la nivel celular pentru a conferi pielii lăsate o acţiune profundă de lifting. 30  ml
Tehnologia revoluţionară Cell-Innov de la Oriflame combină cele mai noi ingrediente active pentru a îmbunătăţi substanţial proprietăţile naturale de lifting ale pielii prin stimularea producţiei de proteine structurale noi şi prin revitalizarea celulelor existente. Ea acţionează la nivel celular pentru a reactiva şi regenera mecanismele naturale de apărare ale pielii. 
Componentele active ale tehnologiei Cell-Innov:
Retinol pur -  - Retinolul este un derivat al vitaminei A şi este eficient în tratamentele antiîmbătrânire prin îmbunătăţirea ratei de înnoire celulară şi a producţiei de colagen a pielii.
Acidul hialuronic cu masa moleculara mica - Un ingredient optimizat menit să pătrundă eficient în stratum corneum. Reprezintă un element structural esenţial al pielii şi acţionează ca un magnet pentru apă, conducând la îmbunătăţirea hidratării naturale a pielii. Oriflame a descoperit recent o nouă particularitate a acidului hialuronic cu masă moleculară mică (LMWHA) legată de îmbunătăţirea capacităţii de contracţie a fibroblastelor, care contribuie astfel la efectul de lifting.
Peptida de contractie - O peptidă unică, ce imită funcţiile vitale ale celulelor pielii pentru a îmbunătăţi densitatea acesteia. Incorporarea peptidei de contracţie în tehnologia Cell-Innov oferă un efect de îmbunătăţire a susţinerii dermei prin stimularea fibroblastelor să producă colagen şi pentru o mai mare capacitate de contracţie.
Sunt tare curioasa cum este aceasta crema, ma tenteaza foarte tare sa o incerc :D
Am citit aproape numai pareri pozitive, care bineinteles ca mi-au starnit foarte tare curiozitatea :)))

Voi ati incercat-o? Cum vi s-a parut?

Etichete: