Review - Cafeluta De Cicoare 100% instant Solaris - Vegis.ro

Dragele mele,
Astazi vreau sa va vorbesc despre o cafea mai speciala pe care am avut norocul sa o incerc si ma bucur foarte mult de acest lucru :)
Este vorba despre Cafeluta De Cicoare 100% instant Solaris pe care o gasiti in magazinul cu produse naturiste Vegis.ro



Ce spune producatorul despre ea:
Cicoarea are radacina bogata in inulina, prebiotic natural, cu proprietati asupra sanatatii dovedite stiintific. Inulina obtinuta din cicoare este ingredientul multor suplimente alimentare care ajuta in curele de slabire , deoarece stiuleaza digestia si reduce valoarea nutritica a hranei.
Cel mai important beneficiu pe care il aduce inulina este stimularea dezvoltarii microflorei potrivite in intestine. Prin procesul de coacere, cicoarea capata un gust asemenator al cafelei. De aceea, de multi ani cicoarea reprezinta o alternativa pentru cafea.
Ingrediente: radacian de cicoare prajita.

Mod de preparare: Puneti intr-o ceasca 1lingurita de cicoare (1.5g) si adaugati 100ml de apa fierbinte. Puteti adauga lapte de vaca sau vegetal, ceai, frisca sau condimente (scortisoara, ghimbir, cardamom, etc).

Se poate consuma si rece sau sub forma de frappe, cu inghetata si frisca. Se poate adauga la compozitia prajiturilor si altor deserturi.

Parerea mea:
Am fost atat de fericita cand am primit-o <3!!! Nu mai bausem pana acum si eram tare curioasa sa vad cum e la gust , daca are vreun efect, etc :D
Si DA! Imi place tare mult.
Cafeaua este pusa intr-un borcanel micut si foarte dragut, cu un sistem de inchidere bun.
Gramajul este de 50 g si mie cred ca-mi va ajunge o luna avand in vedere ca beau numai eu cafea si ca beau doar una pe zi :)
 
Eu de obicei beau o cafea pe zi. Am primit-o pe aceasta de o saptamana si de atunci beau doar Cafeluta de Cicoare :D si dupa doar cateva guri de cafea...fuguta la baie :))))
Voi stiti ca eu aveam aceasta problema :)))
Deci isi face efectul cu brio ;)
La gust nu seamana deloc cu cafeaua normala :) ci mai degraba cu siropul de la zahar ars , dar nu atat de dulce...mie chiar imi place si o beau din placere, nu doar  pentru digestie :)

Eu beau cafeaua intr-o cescuta de vreo 200 ml si atunci pun 2 lingurite de Cafeluta de Cicoare si jumatate de lingurita de zahar :P



Dupa ce pui apa calda se transforma instant si lasa o spuma placuta (ca in imagine :) )
 
Dupa cum v-am spus mie imi place tare mult si sigur o voi cumpara dupa ce se termina :D
O recomand mai ales daca aveti probleme cu digestia si se spune ca ar ajuta si in curele de slabire :)

Pret: 8.93 Lei
Cod: SOL21154
Categoria: Cafea, Cacao
Producator: SOLARIS
Prezentare: Borcan de sticla
Greutate: 50g

O puteti cumpara de AICI din magazinul cu produse naturiste Vegis.ro
 Voi folositi Cafeluta de Cicoare? V-ar tenta?

Etichete: ,