Review - Fond de ten Astor Perfect Stay Oxygen Fresh

Hello,
Astazi vreau sa va vorbesc despre fondul de ten Astor Perfect Stay Oxygen Fresh care-mi place foarte mult <3



Nuanta pe care o detin este 200 adica deschis dupa cum putem vedea AICI, dar nu este chiar atat de deschis, mie mi se pare mai degraba a Mediu :P
Eu in general am tenul deschis (dar nu foarte, foarte deschis), insa vara ma bronzez destul de bine :D si devine un caramel :P
Asa ca aceasta nunata este perfecta acum ca sunt putin bronzata, nu stiu cum va fi la sfarsitul verii :)) oare va fi prea deschisa? :D
Cu alte cuvinte, nuanta s-a potrivit perfect pentru cum e tenul meu acum, desi cand am vazut-o prima oara am avut tendinta sa zic ca e mai inchisa...chiar e ok :)


Acoperirea este una medie, mie imi acopera bine imperfectiunile, ceea ce ma multumeste pe deplin.
De obicei aplic fondul de ten cu un buretel, mi se pare mai igienic si se intinde foarte bine.
Cat despre rezistenta de 24 ore, nu stiu ce sa va zic, pentru ca nu am stat atat de mult machiata, decat cand am fost mireasa :))
Insa va pot spune ca rezista foarte bine timp de cel putin 6-8 ore, cam atat am stat eu machiata :D, bineinteles ca am folosit si pudra, insa nu de la Astor, stiti voi care :))
Acest fond de ten se spune ca ar fi rezistent la transfer...nu stiu cat poate fi un fond de ten rezistent la transfer...intradevar este mai rezistent decat multe alte fonduri de ten, insa de exemplu am vorbit la telefon si ca de obicei am murdarit ecranul telefonului de fond de ten & pudra :))
Recipientul este din sticla, iar pompita este din plastic de buna calitate, se manevreaza usor si iese cantitatea de produs pe care o dorim.
Imi place ca are SPF si textura este lejera, lasa tenul sa respire.
Concluzia este ca imi place si il recomand cu caldura.
Nota mea este 9 :D
Ca sa vedeti rezultatul, aici am fost machiata cu el :)
 
Mai jos aveti datele pe care ni le da producatorul despre el:

Acest fond de ten revolutionar, rezistent la transfer combate toate cele sase semne ale deteriorarii machiajului pana la 24 ore.
Rezistent la transfer / Combate luciul / Anti-oboseala
Combate umiditatea / Combate uscarea tenului / Anti-tern
Formula non-ocluzivă, foarte comfortabila, micro-aerata, imbogatita cu oxigen permite tenului sa respire si sa arate proaspat si odihnit.
Fondul de ten ramane intact pe tot parcursul zilei si ascunde imperfectiunile pentru un look vibrant si fara imperfectiuni.
Pune o cantitate mica de fond de ten pe varful degetelor si incalzeste-i textura pentru a creste elasticitatea produsului. 
Nu uita sa intinzi fondul de ten si pe partile laterale ale fetei si gatului.
Pentru un look perfect, aplica batonul corector Perfect Stay inaintea fondului de ten pentru a ascunde imperfectiunile.
 Voi ati folosit acest fond de ten? Cum vi s-a parut? Sau ati folosit vreun fond de ten de la Astor?
Pupici :*




Etichete: ,