Aparat aerosoli Omron C28 - Farmacia Atena

Astazi vreau sa va vorbesc si despre Aparatul aerosoli care ajuta foarte mult in cazul problemelor respiratorii.
Eu sincer pana acum nu am avut astfel de probleme in familie (nici eu, nici printesa mea) spre fericirea mea, eu de obicei racesc foarte rar , iar printesa pana acum Slava Domnului nu a racit, a avut in primavara putini mucisori, dar am rezolvat cu batista bebelusului :) nu a fost nimic grav.
Insa am prietene care au avut copilasii mai bolnaviori si singura solutie a fost acest Aparat aerosoli Omcron C28

Ele au fost foarte multumite de acest aparat, avand in vedere ca reuseau sa administreze copilasului, medicamentul foarte usor, permite administrarea medicamentului direct in tractul respirtor inferior.
Avand atat de multe pareri pozitive despre astfel de aparate cu siguranta cand voi avea nevoie, cel putin pentru printesa mea, cu siguranta nu voi sta pe ganduri si voi cumpara unul.
Aparatul aerosoli Omron C28 poate fi cumparat din Farmacia Atena de AICI si va spun sincer ca pretul este acceptabil la performanta aparatului, sincer l-am gasit si mai scump pe site-uri specializate asa ca eu vi-l recomand de AICI
Plus ca la comandarea acestui produs se beneficiaza de o reducere de 5% care se va regasi pe factura finala.

Ce spune producatorul despre acest aparat:

Capacitatea de a respira usor si natural este ceva obisnuit iar majoritatea oamenilor nu sesizeaza acest aspect considerind de la sineinteles sa se intimple acest fenomen.
Din pacate, bolnavii care sufera de afectiuni pulmonare precum astm bronsic, bronsita, emfizem pulmonar vad altfel aceasta problema.
Desigur, pentru fiecare afectiune exista un tip specific de tratament si terapie dar din ce in ce mai multi medici si pacienti descopera beneficiile administrarii medicatiei cu ajutorul nebulizatorului/aparatului cu aerosoli Omron.
Acesta permite dozarea precisa a medicamentului de administrat si administrarea directa in tractusul respirator inferior aducind un beneficiu rapid pacientilor suferinzi de afectiuni respiratorii.
Nebulizatorul Omron va permite o utilizare de lunga durata si posibilitatea administrarii dozelor necesare de medicament.
Nebulizatoarele Omron sunt cele mai uzitate aparate atit in clinici sau cabinete medicale cit si pentru acasa.
 Aparatul de aerosoli Omron C28 poate fi folosit atit de adulti cit si de copii, adresindu-se intregii familii.

APARAT VALIDAT CLINIC

DESCRIEREA PRODUSULUI :
Pachetul contine
- 1 compresor de aer
- 1 kit nebulizare
- 1 masca copil,1 masca adult, 1 piesa de nas si 1 piesa de gura
- 1 furtun conector din PVC
- 5 filtre
- 1 geanta transport
- manual de utilizare si garantie pentru 3 ani
- factura
Voi aveti sau ati folosit un astfel de aparat pentru voi sau pentru bebelusi?

Etichete: