Castigatoare Bookcrossing - Fata de Hartie

Buna, din nou :D
Nu stiu de ce nu se inghesuie fetele la astfel de concursuri... :(
Eu ador sa citesc si desi nu am nici eu timp incerc sa imi fac...prefer sa nu stau o zi pe net si in acest timp sa citesc sau mai citesc seara.
Recunosc ca in mod normal as citi o carte in 2-3 zile, dar in cazul meu o citesc in o saptamana-doua...depinde :( si da...din lipsa timpului...pentru ca probabil dupa cum ati observat nici pe blog nu mai reusesc sa scriu zilnic...desi tare mult imi doresc, dar asta este...timpul este limitat, este vara si mai facem si alte lucruri frumoase :X
In fine...sa nu o mai lungesc lista cu participante este:
  1. ana maria birladeanu
  2. Catalina Sora
  3. nicoleta ciocoiu  
  4. Mantescu Bianca


Felicitari draga mea! Astept datele tale pe adresa elena_palita@yahoo.com pentru a o putea trimite saptamana viitoare catre tine. Am incredere ca vei fi serioasa si ca o vom da mai departe dupa ce o vei citi :) Iti va placea cartea, pentru ca este superba, asa ca lectura placuta!
Dupa ce o citeste Catalina, mai facem o extragere dintre cele participante, asa ca nu va pierdeti speranta, asta pana ajunge la o bloggerita, care va fi probabil Mantescu Bianca ca sa poata organiza si ea mai departe acest concurs :) Deci Nicoleta Ciocoiu si Ana Maria Birladeanu sunt sanse mari sa o puteti citi si voi, dupa ce o termina Catalina sau daca iese Bianca, cand va organiza ea concursul, asa ca stati pe aproape de noi :)
Pupici :* :* :*

UPDATE

Catalina Sora m-a anuntat ca a terminat cartea de citit si ca i-a placut foarte mult asa ca a sosit momentul sa alegem o alta castigatoare unde sa plece carte "Fata de hartie:
Si aceasta este....
Felicitari draga mea! Astept sa-mi trimiti datele tale la adresa de email elena_palita@yahoo.com pentru a le transmite Catalinei si a-ti trimite cartea.
Dupa ce o citesti vei putea si tu sa organizezi concursul Bookcrossing pe blogul tau
Pupici si lectura placuta!

Etichete: