Cu ce m-am rasfatat in ultimile saptamani - Review Geluri de dus - Complex Apicol

Asa cum bine stiti am facut parte din campania de testare a noilor geluri de dus Complex Apicol
Eu mi-am ales sa testez Gelul de dus Apidermaliv si Gelul de dus Floral



Ei si dupa o luna de testare si de rasfat apicosmetic zic eu ca mi-am facut o parere pe care o sa o impartasesc cu voi :) ca de obicei :D
Ca o comparatie intre cele doua, va pot spune ca Gelul de dus Apidermaliv mi-a placut mai mult asa ca voi incepe cu el :)

Gel de dus Apidermaliv



Da, dintre cele doua acesta a fost preferatul meu :D Combinatia de ulei de masline, unt de shea si laptisor de matca, mi se pare senzationala! Mirosul este unul foarte placut, imi venea sa stau toata ziua ca nasul in el. Pielea este foarte rasfatata de aceasta super combinatie , iar dupa dus ramane hidratata si catifelata.
Mirosul nu pot sa spun ca ramane foarte mult pe piele, dar eu oricum ma dau cu crema (hidratanta si anticelulitica) asa ca pentru mine acest lucru nu a fost foarte important.
Un lucru foarte important este ca face spuma multa si nu este nevoie de mult produs pentru o spalare, in acest fel iti ajunge pentru mai mult timp.
Cantitatea gelului de dus este de 250 ml si poate fi achizitionat de AICI la un pret foarte accesibil de doar 12 lei
Ce spune producatorul despre el:


Ingrediente:

Gel de dus Floral

 
Si acesta mi-a placut si chiar pe el l-am incercat prima data, insa dupa ce l-am incercat si pe celalalt acela a fost preferatul :P
Datorita proprietatilor antibacteriene si antimiotice ale propolisului, mirosul acestui gel de dus este un pic mai dulceag si nu neaparat pe gustul meu :P Nu este unul neplacut, insa pe mine nu m-a dat pe spate si de aceea din punct de vedere al mirosului l-am preferat pe celalalt.
Insa senzatia de prospetime si curatenie pe care o lasa este minunata, asa ca sincer am facut abstractie ca nu m-a inebunie neaparat mirosul :D
Pielea este hranita si catifelata, face o spuma abundenta si nu este nevoie de o cantitate mare de produs.
Cantitatea este de 250 ml si il puteti achizitiona de AICI la un pret foarte accesibil de 13 lei
Parerea producatorului:


Ingrediente:



Da, cam aceasta a fost parerea mea despre gelurile de dus Complex Apicol :) Mie personal mi-au placut foarte mult si m-au rasfatat in tot acest timp si ma vor rasfata toata vara pentru ca-mi vor ajunge cu siguranta pana la sfarsitul verii la cat sunt de economicoase, desi dusurile sunt mai dese vara :)
Le recomand cu toata increderea daca doriti sa va simtiti rasfatate :D

Voi ati folosit noile geluri de dus de la Complex Apicol? Care dintre ele va placut cel mai mult?
Pupici

Etichete: ,