Impresiile surorii mele despre produsele Ivatherm

Hello,
A venit momentul sa fac si ultima postare din Campania Ivatherm si Trender.ro "Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta" si anume impresiile surorii mele despre produsele Ivatherm pe care le-a primit spre testare in aceasta campanie.
Sora mea si-a ales spre testare Ivahidra+ Gel de curatare si Crema Aquafil Rich, bineinteles ca a primit si Apa Termala Herculane :)
Ea are un ten mai uscat si deshidratat, asta poate si pentru faptul ca nu foloseste tot timpul creme...desi eu ii repet ca e foarte importanta ingrijirea tenului :)

Apa Termala Herculane
 Dupa cum stiti noi am impartit mai multe lucruri decat aceaste creme :) inclusiv vacanta :D
Ce spune sora mea despre apa termala:
"Imi place foarte mult aceasta apa termala herculane, de fapt...este prima apa termala pe care o folosesc si de care sunt foarte , foarte in cantata! Este perfecta pentru tenul meu mai uscat si deshidratat :( De fiecare data cand o aplic simt cum ma racoreste si cum imi hidrateaza tenul. A fost perfecta si pentru zilele din vacanta in care am mers la plaja si am aplicat-o de fiecare data dupa plaja."
Pentru descrierea producatorului click AICI

IVAHIDRA+ Gel de curatare

"De cand am primit acest gel de curatare l-am folosit pe fata atat dimineata cat si seara, iar tenul meu s-a simtit foarte bine.  Este de culoare alba, cremos si foarte fin cand iti masezi tenul cu el, lasa pielea foarte curata, hidratata si catifelata. Recunosc ca nu am mai folosit de mult un gel de curatare...cand eram mai tanara foloseam si eu multe creme, dar acum m-am cam dezobisnuit si stiu ca nu e un lucru bun, dar...la tara...nu prea ne dam cu atat de multe creme :( Insa de acum ma voi gandi de 2 ori cand e vorba de ingrijirea tenului meu :) "


Si acum si o scurta parere a mea, pentru ca pana i l-am dat surorii mele, recunosc ca l-am folosit si eu in cateva zile :P Mi-a placut foarte mult, intradevar este foarte delicat cu tenul, si hidrateaza foarte bine. Este foarte cremos, dar trebuie sa evitati contactul cu ochii. Uitandu-ma pe lista ingredientelor...contine cam multi parabeni :( insa...acum asta e :(
Pentru descrierea producatorului click AICI


Crema hidratanta AQUAFIL RICH
 "Pentru ca eu am tenul uscat si mai deshidratat, aceasta crema a fost ideala pentru mine. Am folosit-o in fiecare zi si tenul meu a ramas hidratat si catifelat. Nu este nevoie de mult produs pentru o aplicare ceea ce ma bucura foarte tare pentru ca voi avea din aceasta crema cateva luni :) De acum cu siguranta voi acorda mai multa atentie tenului meu si pentru asta poate o sa ma ajute si sora mea...poate mai imi face cate un cadou de genul asta ca tare bine mi-au prins :D"
Crema nu contine Parabeni :D
 Pentru descrierea producatorului click AICI
Cam acestea sunt impresiile surorii mele despre produsele Ivatherm si ma bucur ca prin aceasta ocazie i-am redeschis pofta sa isi ingrijeasca iar tenul cum trebuie :)
Voi ati incercat aceste produse? Ce produse Ivatherm folositi?
Pupici :*



Etichete: , ,