Manusa pentru gomaj Kessa - exfoliere pentru un bronz perfect!

Avand in vedere ca eu stau la mare :D am fost de cateva ori la plaja si am reusit sa capat un bronz frumos, dar m-am gandit totusi sa impartasesc cu voi si cum am reusit acest lucru :)
Eu cred ca in aceasta perioada a anului (vara) este foarte iportanta exfolierea, adica mai mult decat in restul anului :)
Exfolierea, cunoscuta si sub numele de gomaj sau peeling realizeaza reinoirea celulara naturala a corpului, ajutand pielea sa devina mai fina si mai elastica. Celulele moarte care fac pielea aspra sunt eliminate pentru a face loc celulelor mai tinere si mai sanatoase. 
Probabil cu totii ne dorim sa ne bronzam si exfoliind pielea si eliminand celulele moarte capatam in primul rand un bronz frumos, mai ales daca folosim si creme cu protectie solara necesara pentru un bronz potrivit si de durata :D
In al doilea rand, daca am apucat sa ne bronzam si nu am mai mers o perioada lunga la plaja, va fi inevitabil sa nu ne "cojim" si atunci pielea capata un aspect inestetic, de aceea un gomaj cu aceasta manusa face minuni si elimina pielea moarta, uniform, fara a ramane pete inestetice pe piele.
Dar sa va arat despre ce manusa este vorba :P
Poate unele dintre voi ati recunoscut-o...este Manusa pentru gomaj Kessa pe care am primit-o pentru testare acum cateva luni de la Magazinul Online Naturissimo
Avand in vedere ca am folosit-o mai bine de 3 luni, cred ca a sosit momentul sa va vorbesc despre ea si sincer ma bucur ca nu v-am vorbit despre ea pana sa vina vara pentru ca, pentru mine a fost de un real ajutor in aceasta perioada :X
Obisnuiesc sa o folosesc cam de 3 ori pe saptamana, pentru a-mi exfolia pielea si a elimina celulele moarte si va pot spune ca rezultatul este unul foarte bun.
Manusa pentru gomaj Kessa este un pic mai "dura" decat manusile obisnuite din comert si tocmai acest lucru o face mai speciala si mai potrivita in aceasta perioada de vara, pentru ca acum rezultatele sunt si vizibile , nu numai se simt.
Eu am reusit sa am un bronz frumos datorita acestei manusi pentru gomaj, deoarece obisnuiesc sa ma duc la plaja de maxim 2 ori pe saptamana...asta din lipsa timpului si pentru ca nu merg des cu printesa la plaja ( dimineata nu ne trezim si seara prefer sa iesim la plimbare...asa ca de obicei ramane weekendul pentru plaja).
Va dati seama ca mergand doar  in weekend am avut perioade cand m-am mai cojit si datorita acestei manusi am reusit sa elimin celulele moarte instr-un mod perfect fara sa am diferente intre portiunile de piele, asta poate si pentru ca procedam la exfoliere inainte de a merge la plaja si a ma expune soarelui :D
Eu sunt foarte multumita de ea si o recomand tuturor si nu numai pentru aceasta perioada de vara ci pentru intreg anul, pentru ca eu consider ca trebuie sa ne exfoliem pielea macar o data pe saptamana!
In aceasta perioada puteti profita si de reducerea de care este insotita si o gasiti sa o achizitionati AICI la un pret de 17 lei.
Mie mi se pare un pret foarte acceptabil, avand in vedere ca eu o folosesc de mai bine de 3 luni si credeti-ma ca este in stare perfecta, parca ar fi noua :D nu s-a deteriorat nici macar un pic, fata de o alta manusa din comert pe care o mai detin...

Voi folositi o manusa pentru gomaj? Pe aceasta ati incerca-o?

Etichete: , ,