Review - Apa Termala Herculane Ivatherm

Hello,
Probabil deja stiti ca particip in Campania de testare Ivatherm si Trender.ro "Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta"
In toata aceasta perioada am folosit in fiecare zi produsele primite spre testare atat eu cat si sora mea, asa ca zic eu ca pot sa incep sa va si povestesc despre ele :)
Azi vreau sa va povestesc despre Apa Termala Herculane Ivatherm, 100 ml , pe care am primit-o atat eu cat si sora  mea.
Pentru noi aceasta Apa termala Herculane a fost perfecta, pentru ca pe langa utilizarea ei zilnica, dimineata si seara dupa curatarea fetei, a fost perfecta si dupa expunerea la soare :D
De fiecare data cand ma intorceam de la plaja, dupa dus, pulverizam cu Apa Termala Herculane Ivatherm atat pe fata cat si pe decolteu si partile corpului care erau mai rosii datorita expunerii la soare :P si ma simteam foarte bine si pielea era hidratata si calmata.
Eu mai foloseam Apa Termala si de la alte brande-uri si toate mi se par foarte bune si necesare ingrijirii zilnice, consider ca ar trebui sa fie nelipsita din produsele noastre de ingrijire.
Sincer nu am putut face o diferenta intre ele...toate imi plac la fel de mult doar ca unele costa mai mult si altele mai putin :D Apa Termala Herculane Ivatherm are un pret foarte accesibil fata de altele, ceea ce mi se pare super ok :D
Pentru sora mea a fost prima oara cand a folosit apa termala si a fost foarte, foarte incantata, s-a simtit foarte rasfatata :)
In mod normal doar 2 persoane trebuiau sa testeze produsele Ivather, dar in cazul nostru am fost 3 :P pentru ca Apa Termala Herculane de la Ivatherm am folosit-o si pentru printesa mea :D pentru ca ii mai ies mici bubite pe la gurita de la lapte/mancare si obisnuiesc sa o dau cu apa termala si imediat ii trec :)
Apa Termala Herculane este perfecta pentru pielea sensibila si nu numai, calmeaza foarte bine pielea si o hidrateaza.
Ce spune producatorul:
Calmeaza si decongestioneaza pielea sensibila. Apa termala Herculane din produsele Ivatherm provine dintr-un izvor termo-salin, Hercules I, colectarea avand loc la iesirea din stanca. Ea izvoraste de la 2000 m adancime, prin peretii de roca ai muntelui, intr-o zona nepoluata, fara industrie.
Indicatii:
» Piele sensibila si reactiva, piele imbatranita
» Eritem solar
» Reactii alergice
» Acnee, eczeme, prurit, urticarie la cald sau frig
» Dermatoze inflamatorii
» Dupa epilare, dupa demachiere, dupa ras
 Este bogata in minerale si oligoelemente indispensabile ( Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg ). Are o mineralitate medie ( 2500 mg/l ). Are puternice proprietati antiinflamatorii, precum si proprietati cicatrizante si antiradicalare. Mineralele si oligoelementele au importanta majora in activarea si mentinerea echilibrului enzimatic, in imbunatatirea metabolismului celular.
Foarte apreciata de dermatologi pentru proprietatile ei calmante, antiiritante asupra pielii sensibile, apa termala Herculane favorizeaza cicatrizarea si protejeaza impotriva imbatranirii.
Proprietatile antiinflamatoare ale apei termale Herculane, ce justifica recomandarile utilizarii ei in dermatologie, au fost demonstrate stiintific.
Se pulverizeaza pe piele un strat fin. Se lasa sa actioneze cateva minute, dupa care se tamponeaza usor.
Daca doriti sa o achizitionati o gasiti AICI sau in farmacii.

Voi ati folosit Apa Termala Herculane? Cum vi s-a parut?

Etichete: , ,