Review - Crema hidratanta pentru corp IVAHIDRA+

Asa cum va spuneam in fiecare zi va voi face cate un review din produsele pe care le testez in Campania Ivatherm si Trender.ro
Mi-am ales sa testez aceasta Crema hidratanta pentru corp IVAHIDRA+ pentru ca desi este vara, eu pe picioare (in special de la genunchi in jos) am pielea foarte uscata :(
Si in plus este ideala si pentru bebelusi si atunci m-am gandit ca o voi folosi si pentru printesa mea de 8 lunite :D
Aceasta crema hidratanta pentru corp este pentru piele uscata si sensibila, are un miros placut pe care il aseman cu mirosul untului de shea :) (care din cate am vazut este in compozitia cremei :D)
Crema nu este foarte groasa, este doar cremoasa si se intinde foarte bine pe piele si se absoarbe destul de repede, nu lasa pielea uleioasa cum ar fi tendinta unei creme pentru piele uscata...
Hidrateaza foarte bine pielea, eu am pielea uscata pe picioare de la genunchi in jos si sincer am folosit-o cel mai mult in aceasta zona si pe brate, deoarece pe restul corpului ma dau cu alte creme (pe pulpe si burta ma dau cu crema anticelulitica si pe bust cu crema pentru fermitate...), da...la o cremuire a corpului folosesc cam 3 creme... :))))
Am folosit crema si pentru masajul printesei mele dupa baita si pielea ei a ramas foarte hidratata si catifelata.
 
Crema se poate folosi si pe fata daca aveti tenul uscat insa nu este cazul meu pentru ca eu am tenul mixt spre gras...
 
Ce spune producatorul despre aceasta crema:
Crema reparatoare si restructuranta a pielii foarte uscate si sensibile cu tendinta atopica.
Crema emolienta, asigura hidratarea profunda, imediata si pe termen lung, redand supletea pielii uscate si agresate. In acelasi timp are efect nutritiv, antiinflamator si antibacterian. Calmeaza senzatia de disconfort prin actiunea ingredientilor activi cu efect calmant.
Descoperirea Aquaporinelor a fost recompensata cu premiul Nobel in 2003.
Aquaphyline®, extras din panselute salbatice (Viola Tricolor), are un puternic efect de hidratare prin doua mecanisme : sinteza aquaporinelor si cresterea cantitatii de acid hialuronic - binecunoscutul 'burete molecular' al apei din piele.
Imbunatatirea circulatiei apei din profunzime spre suprafata pielii se realizeaza prin cresterea numarului de canale membranare de apa, aquaporinele, situate in jonctiunea dermo-epidermica. Aquaphyline® are proprietatea de a stimula sinteza aquaporinelor.
Untul de Karité (Butirospermum parkii) contribuie la hidratarea si nutritia pielii prin aportul de vitamine si acizi grasi esentiali care maresc supletea straturilor celulare. Prin continutul in fitosteroli are rol antiinflamator cu reducerea eritemului si pruritului si rol cicatrizant.
Alfabisabolol – ingredient natural cu puternic efect antiinflamator si antibacterian.
Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante.
Pielea devine imediat supla, fina si elastica.
Mod de prezentare:
» Tub 200 ml
 Daca doriti sa o achizitionati o gasiti AICI sau in farmacii.

Voi ati folosit aceasta crema IVAHIDRA+? Sau ce crema de la Ivatherm ati mai folosit?




Etichete: , ,