Un Giveaway mai altfel...Bookcrossing!

Hello,
Azi a venit timpul sa dau drumul mai departe unei carti minunate, de fapt pot sa spun ca este cartea mea preferata pe care am citit-o anul acesta :D
Este vorba despre cartea "Fata de Hartie" de Guilaume Musso, care calatoreste de ceva timp prin blogosfera prin acest concurs "Bookcrossing"
Initiativa cu aceasta carte ii apartine Cristinei, care a organizat acest concurs si care a trimis aceasta carte sa calatoreasca si sa poata fi citita de cat mai multa lume :)
Eu am fost norocoasa pe blogul Madalinei sa am aceasta ocazie sa citesc cartea, care pur si simplu am devorat-o, atat de mult mi-a placut.

Pana acum la acest concurs puteau participa doar bloggeritele, dar pentru ca au fost multe cititoare care si-au exprimat dorinta de a citi aceasta carte, am hotarat impreuna ca sa mai modificam putin regulile concursului si sa dam ocazia si cititoarelor fidele sa poata participa.
Dar, la acest concurs pot participa bloggeritele si DOAR cititoarele fidele si pe care le rog sa fie foarte , foarte serioase si sa se inscrie doar daca accepta sa dea cartea mai departe (dupa ce o citesc)  unei alte participante la acest concurs, pana va ajunge la o alta bloggerita si va organiza si ea acest concurs.
Si acum regulile:
  1. Sa ma urmaresti prin GFC;
  2. Sa postati despre acest bookcrossing pe blogul vostru, cu link activ catre aceata postare sau sa sau sa puneti poza de mai sus in sidebar cu titlul : Particip la bookcrossing!
  3. Pentru cele care nu au blog sa dea Share pe facebook acestui concurs si sa posteze la ele pe wal aceasta poza de mai sus;
  4. Sa-mi lasati un comentariu in care sa-mi spuneti numele de GFC si de FB, sa-mi lasati linkul cu blogul vostru pentru cele care detin un blog si sa-mi lasati linkul cu share FB pentru cele care nu detineti un blog.
Repet la acest concurs , pe langa bloggerite se pot inscrie doar cititoarele mele fidele, adica daca gasesc inscrieri foarte multe de la persoane care le-am vazut doar la concursuri...imi pare rau dar nu va veti gasi in lista finala...fetele care-mi urmaresc blogul se stiu, asa ca astept sa va inscrieti si sa dati dovada de cat mai multa seriozitate in acest proiect de bookcrossing.
Castigatoarea va fi aleasa prin Random in data de 20 Iulie. Pupici :*

Etichete: