Concurs aniversar Sweet Moms

Hello, 
 A venit timpul sa dau startul la concursul aniversar promis, ieri am ajuns foarte tarziu acasa si nu aveam pozele facute asa ca am zis ca e ok si azi sa ii dau drumul la concurs.
 Dupa cum stiti, ieri blogul meu a implinit 6 lunite si am zis ca este motiv de sarbatoare si ca e momentul sa-mi rasplatesc cititorii cu un concurs sponsorizat de mine :D Sper sa va placa premiile, ele sunt modeste, dar sunt daruite cu drag si spre sa va faca placere sa participati la concursul meu. 
 Vor fi 2 premii:
Premiul 1 va fi format din Deospray Balea, Benzi depilatoare pt copr Gerocossen si Betigase parfumate BamBoo 
 Premiul 2 va fi format din Masca de fata cu coacaze si merisoare Montagne Jeuneusse, Crema de fata Himalaya Herbals si betigase parfumate BamBoo 
 Din pacate am o problema cu blogul, se pare ca nu mai pot pune poze, imi spune ca am depasit limita...desi am sters destule poze din Picasa...degeaba...Momentan nu stiu cum sa rezolv problema, dar sper sa reusesc cat mai curand. Asa ca pozele cu premiile le veti gasi pe facebook AICI, de fapt va fi un concurs combinat intre facebook si blog, pentru ca veti da Like si Share pe facebook la poza si-mi veti lasa la aceasta postare un comentariu cu Numele de Facebook si GFC. 
Sper sa nu vi se para prea complicat :D
 Pupici! 
 PS: Mentionez ca nu am uitat de fetele carora le-am promis sanse in plus, cele carora nu le-am vazut la timp inscrierile la concursul Kabea. O sa fac o lista cu fetele care vor primi sanse in plus :) si vor mai fi si din cititoarele mele fidele si dragi :X

Etichete: