Vrei o piele mai neteda si mai ferma? Afla solutia!

Buna dragele mele,
Toate ne dorim sa avem o piele mai neteda si mai ferma asa ca azi m-am hotarat sa va vorbesc despre Serul intensiv anticelulitic Elmiplant Bodyshape , pe care l-am primit spre testare de la Farmacia Atena, carora tin sa le multumesc pe aceasta cale :)
Va spusesem si acum cateva zile intr-o postare (AICI) ca e destul de greu sa scapam de celulita, conteaza foarte mult si stadiul ei si cel mai important alimentatia si miscarea pe care ar trebui sa o facem in fiecare zi :P.
Din pacate nici eu nu reusesc sa tin un regim strict si din aceasta cauza ma confrunt si eu cu aceasta problema...celulita, insa pot sa spun ca nu este intr-un stadiu foarte avansat si incerc sa o combat si sa o tin sub control si cu ajutorul cremelor/serurilor/gelurilor anticelulitice.

Parerea mea e ca acest ser anticelulitic este ideal pentru perioada verii si eu m-am bucurat ca l-am descoperit :)
Contrar majoritatii cremelor anticelulitice care au efect termic, acesta are un efect de racorire si mirose a mentolat :D Asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme , ca e vara si ca e foarte cald si sa te gandesti ca trebuie sa te dai cu o crema care te incinge si mai tare...Nu e cazul, din contra, dupa ce o aplicam, parca simteam o racorire o zonei respective.
Consistenta este una foarte buna, este incolora, ca un gel.
Ambalajul este unul foarte, foarte practic si pompita de buna calitate, iesind prin ea o cantitate mica , astfel putand sa-ti dozezi cantitatea necesara de produs fara a intampina probleme.
Gelul se intinde foarte bine si este absorbit destul de rapid, mai ales daca masezi mai cu putere :D
Eu pentru masajul anticelulitic pe care mi-l fac singurica, mai folosesc si o ventuza cu vacuum (o sa va vorbesc despre ea in curand) si efectul este unul mult mai profund si vizibil, pentru ca portiunea masata cu gelul si cu ventuza se inrosesc, doar ca o folosesc doar pe solduri, pe burta nu prea reusesc :P
Dupa masaj, pielea este mult mai tonifiata si hidratata si este placuta la atingere.
As fi vrut sa va arat si cum arata, ca si consistenta, acest ser, dar nu mai pot pentru ca l-am terminat :)) M-am tot luat cu una cu alta...si nu i-am facut poze la inceput, produsului.
L-am folosit zilnic si dupa o luna ...surpriza :)) prin pompita a mai iesit doar putin produs si m-am grabit sa-l aplic pe corp si apoi mi-am dat seama ca eu nu-i facusem poze :P
Hmmm...poate sa zic ca asta ar fi un dezavantaj....al ambalajului ca nu vezi cat produs mai ai...si te trezesti dintr-o data ca nu mai ai :)))
Altul nu prea ii gasesc pentru ca mi se pare un produs bun, potrivit pentru vara, pentru ca este racoros.
Mi-a placut foarte mult si cutia pentru ca ne ofera foarte multe informatii :)

Totusi...doar el singurel nu o sa va scape de celulita...Nu as putea spune acest lucru niciodata, pentru ca nu este adevarat. Trebuie o alimentatie sanatoasa si echilibrata si mult sport, plus cremele anticelulitice si masaj, ca sa scapam definitiv de celulita...
Dar cum toate astea sunt foarte greu de realizat...dar nu imposibil :D , un rol important il au si aceste creme anticelulitice. Eu folosesc aceste creme de ani de zile si cred ca m-au ajutat ca sa mentin celulita sub control si in stadiul cel mai mic. ;;)

Intradevar pielea devine mai neteda si mai ferma si ajuta la combaterea celulitei. Dar pentru ca eu nu am facut sport in perioada in care m-am dat cu el, decat plimbarile zilnice de cate 2 ore cu printesa mea... nu pot sa confirm ca scade circumferinta coapsei si a soldului cu pana la 3 cm....cel putin in cazul meu nu s-a intamplat :(
Ingrediente:
De curand m-am apucat si de exercitii zilnice de cate 20-30 de minute, folosesc o alta crema anticelulitica si sa vedem ce rezultate voi avea :P si la iarna o folosesc iar pe cea cu efect termic...ca sa ma incalzesc mai bine :)))))
Va tin la curent :D
Serul intensiv anticelulitic Elmiplant Bodyshape il puteti achizitiona online din Farmacia Atena, mai exact de AICI la un pret de 23,25 lei
Voi ati folosit acest ser de la Elmiplant? Sau ce alta crema antigelulitica ati folosit si va placut rezultatul?
Pupici :*

Etichete: , ,