Gerovital Pure Glycerin Sapunul lichid spuma- eficient si igienic

Buna dragele mele,
Incep aceasta postare cu o intrebare: Voi ce parere aveti despre sapunurile lichide?
Eu personal cred ca nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa un sapun lichid. In primul rand pentru ca, in momentul in care avem un musafir si vrea sa se spele pe maini nu este igienic sa foloseasca sapunul solid pe care il folosesti si tu...de aceea in baie trebuie sa se gaseasca si un sapun lichid, pe langa cel solid.
Eu de exemplu folosesc cu succes si sapunul solid si sotul meu chiar il prefera, insa niciodata nu-mi lipseste si sapunul lichid pe care eu il folosesc zilnic (alternand cu cel solid) si se afla intotdeauna la dispozitia musafirilor :)
Sapunul lichid este mai placut de folosit si mai igienic :D
De curand am fost norocoasa sa castig la un concurs pe blogul Siginei un sapun lichid spuma Gerovital Pure Glycerin de la Farmec, si m-am gandit sa va spun si voua parerea mea despre el.

 Este primul sapun lichid spuma pe care il folosesc, pana acum obisnuiam sa cumpar doar sapunuri lichide, dar nu si spuma :P
Va spun ca l-am adorat de la prima utilizare :D In momentul in care apesi pe pompita iese direct spuma, o spuma bleo in cazul meu pentru ca mi-am ales sapunul cu glicerina care este albastru.
Este nevoie doar de o pompita de spuma pentru o spalare, pentru ca este foarte eficient si spuma aceea este suficienta pentru a avea mainile curate si dezinfectate.

Parfumul acestui sapun lichid spuma este fantastic! Il adorrrr! Si ce mi-a placut cel mai mult este ca ramane dupa ce te speli pe maini :X
Dupa spalare, mainile sunt curate si hidratate.
Gerovital Pure Glycerin nu contine parabeni! In compozitia lui contine glicerina vegetala ce hidrateaza si catifeleaza pielea si extract de rodie ce are un puternic efect antioxidant.
Ingrediente:

Sapunul lichid spuma vine intr-o cantitate de 300 ml si costa in jur de 11 lei.
Il puteti acizitiona de AICI din magazinul online Farmec la pretul de 10,86 lei :D
SApunul lichid spuma Gerovital Pure il gasiti in 4 variante: Antibacterian, Nature, Sensitive si Glycerin :)
Eu vreau sa le incerc si pe celelalte asa ca ...va urma :D
Pupici :*

Etichete: ,