Vara...Plaja...Soare...Si totusi par stralucitor si sanatos!

Hey!!!
Teoretic ieri a fost ultima zi de vara...azi e prima zi de toamna...insa vremea de afara ne indeamna inca sa mergem la plaja si sa ne bucuram de razele soarelui (bineinteles cu factor de protectie :D).
Vara asta pentru mine, a fost putin diferita...pentru ca desi stau la mare si am plaja la cativa pasi :P...nu am fost sa fac plaja atat de mult pe cat mi-as fi dorit :(
Era si normal, ca nu aveam cum sa merg cu printesa mea micuta, atat de des la plaja, dar la anul vom recupera :))))))
Totusi, de cate ori am fost la plaja, sau chiar in oras, in amiaza mare, parul meu a fost tot timpul protejat de produsele Wella Professional Sun Care, si acest lucru se vede!

Parul meu a iubit aceste produse si inca le mai iubeste, pentru ca desi le-am folosit toata vara, inca mai am din ele si cu vremea de afara, cred ca le mai folosesc si luna septembrie :)
Intradevar se vede diferenta produselor profesionale, si spun asta pentru ca aceste produse sunt destinate, de fapt, saloanelor.
Pe timp de vara, parul poate suferi foarte mult daca nu este ingrijit corespunzator si protejat in egala masura!
Aceste produse sunt special destinate parului si protectiei lui impotriva razelor daunatoare ale soarelui.
Pe perioada verii ma spal de cel putin 3 ori pe saptamana, pentru ca transpir mai mult si mi se ingrasa repede parul, iar eu nu suport ideea sa am parul gras...cu atat mai mult sa mai ies si din casa cu el asa...
Consider ca parul si mainile sunt oglinda unei femei si de aceea imi place sa-l am tot timpul curat si sa arate sanatos :)

WELLA SUN HAIR&BODY SHAMPOO - ŞAMPON PENTRU PĂR ŞI CORP

Curata delicat parul si corpul oferind hidratare. Indeparteaza reziduurile din apa sarata sau cu clor. Produs ce conţine vitamina E.
Aplicarea: pe parul umed şi se maseaza. Se clateste foarte bine.
Parerea mea:
Eu l-am folosit strict pentru spalarea parului, am zis ca nu are rost sa-l folosesc si pentru corp si sa-l irosesc, avand in vedere ca am gelurile mele de dus pe care le folosesc si de care sunt multumita :)
Samponul are o consistenta foarte buna, este incolor si miroase foarte bine :)
Face multa spuma si este nevoie doar de o samponare pentru a avea parul curat. Dupa samponare am folosit si balsam :D Parul este matasos si stralucitor.
Imi place foarte mult si recipientul, ador genul asta de capac/deschidere, (apesi pe o parte de capacel si se deschide cealalta parte), mi se pare foarte usor de manevrat :D

WELLA SUN PROTECTION SPRAY - TRATAMENT SPRAY PENTRU PĂR FIN/NORMAL

Formulă inovatoare în 2 faze. Faza 1, albă şi cremoasă, oferă părului protecţie UV; faza 2, cea transparentă, conţine complex de vitamine ce oferă hidratare firului de păr. Produs cu protecţie UV.
Aplicarea: se agită bine şi se distribuie uniform pe părul umed sau uscat. Nu se clăteşte.
Parerea mea:
Parul meu iubeste acest tratament! Mi s-a parut extraordinar de bun. Acest produs pentru par se foloseste inainte de expunerea la soare, asa ca l-am folosit destul de des, pentru ca am considerat ca trebuie sa-l folosesc si cand ma duc pur si simplu in oras pe timp de zi, si nu numai la plaja :D 
Dupa ce ma spalam pe cap, pulverizam cateva pufuri din acest produs pe parul umed, dupa care il pieptanam si il uscam cu feonul.
Parul de piaptana foarte usor datorita acestui produs si este foarte usor de coafat.
Pulverizatorul este de foarte buna calitate, ca toate cele 3 produse de altfel, si nu este nevoie de foarte multe pufuri pentru ca se distribuie foarte bine pe par :) asa ca este foarte economic.


WELLA SUN HAIR&SKIN HYDRATOR - CREMĂ HIDRATANTĂ PENTRU PĂR ŞI CORP

Oferă părului şi pielii hidratare de durată şi efect strălucitor seducător. Produs ce conţine alantoină, ingredient ce oferă hidratare intensă.
Aplicarea: se distribuie uniform pe părul umed sau uscat şi pe corp. Nu se clăteşte.
Parerea mea:
Acest produs l-am folosit doar dupa ce veneam de la plaja sau daca stateam in oras (la soare) foarte mult, pentru ca este un produs pe care sa-l folosesti dupa expunerea la soare.
Desi este un produs atat pentru par, cat si pentru corp (la fel ca si samponul), eu l-am folosit doar pentru par, pentru faptul ca eram constienta ca daca-l folosesc si pe corp il voi termina mult mai repede, dar si pentru ca, pentru corp deja aveam o emulsie de dupa plaja, asa ca nu avea rost sa-l folosesc si pentru corp :D
Este un produs putin mai ciudat, pentru ca este cremos si se aplica ori pe parul umed, ori uscat si nu se clateste.
Trebuie sa mentionez faptul ca nu incarca parul, insa eu l-am folosit mai mult de la jumatatea parului spre varfuri, fara a aplica la radacina, din motivul pe care toate il stiti...ingrasatul parului foarte repede.

Voi ce produse Wella Professionals folositi? Eu am fost atat de incantata de ele ca la vara sigur le voi cumpara si cred ca ma bate gandul sa-mi cumpar si o masca de par si un balsam si o spuma  de la ei :D asa....sa-mi fac singurica un cadou de ziua mea ca tot mai e putin :P
Mi-ar placea sa aud si parerea fetelor care au castigat la concursul organizat pe blog la inceputul verii :) aceste produse.

Etichete: ,