În căutare de blugi :D

Dap :) Am pornit în căutarea unei noi perechi de blugi care să-mi satisfacă dorinţa de a avea o pereche de blugi nou nouţă.
E cam greu să te hotărăşti la o singura pereche de blugi, când găseşti acum o sumedenie de modele, culori, etc.
Eiiii...şi răsfoind magazinele online pe care le ştiu şi pe unde mai îmi place să-mi clătesc ochii...am gasit această pereche de blugi care mie mi-a plăcut foarte mult!
Este perfectă pentru ceea ce-mi doresc. Nişte blugi destul de simpli, dar totuşi cu mici taieturi (franjuri) care să se potrivească atât la balerini, adidaşi, cât şi la tocuri...deşi de cele mai multe ori prefer să port blugi cu balerini.
I-am descoperit în secţiune blugi dama din magazinul online UrbanOnes.com , unde bineînteles găseşti mai multe modele de blugi, însă acesta mi-a plăcut mie cel mai mult.
Eu de obicei am aceeaşi mărime la toţi blugii şi nu-mi este teamă să-mi comand blugi online, dar oricum de fiecare dată verific şi tabelul cu mărimi sau eventual dacă nu găsesc pe site aşa ceva, i-au legătura pe facebook cu persoana care se ocupă de acel site. Acum cam fiecare site are si pagină de facebook şi este destul de uşor sa comunici cu persoane capabile să te lămurească în ceea ce doreşti să achiziţionezi.
Am văzut că au mărimea mea, acum nu rămâne decat să îi contactez să văd dacă se şi potrivesc mărimile şi să-i întreb cam în cât timp i-aş primi.
Voi ce părere aveţi despre aceşti blugi? Vă plac? Sau preferaţi alt stil de blugi?
Pupici!