O printesa rasfatata de produsele Anian!

Buna dragele mele!
Azi m-am gandit sa o pun pe printesa in centrul atentiei de aceea vreau sa va arat cu ce o rasfata unul din colaboratorii mei, pe printesa mea :D
Ei.. cred ca v-ati dat seama deja ca este vorba de Triodeluxe.ro, un magazin online care mie imi este foarte drag si imi plac foarte mult produsele lor :) In alte articole o sa va vorbesc si despre produsele de curatenie pe care le-am cumparat de la ei si de care sunt la fel de multumita ca si de cosmetice ;;)
O data cu comanda pe care am facut-o la ei am primit si un cadou de la ei, unul pentru mine (Bifazic - despre care va voi vorbi in curand :) si doua produse pentru printesa mea ;;) , un sampon pentru copii si un ulei de corp (acesta il pot folosi si adultii :D).
Pentru mine a insemnat foarte mult, faptul ca s-au gandit la printesa mea si ca au dorit sa-i faca si ei un cadou <3 , de cand au facut acest gest minunat, mi-au intrat si mai mult la suflet >:D<

ANIAN Hair Care - Sampon pentru copii


Ce spune producatorul:

Parerea mea:
Samponul este unul delicat, special creat pentru parul copilasilor. Are un parfum foarte placut si face o spuma delicata (nu foarte multa :) ca mai toate sampoanele pentru copii :D), suficienta pentru a curata parul si pielea capului. In cazul nostru :P noi avem si putin par :)) dar si pe acela ...putin cat e el, l-a facut moale si stralucitor.
Are 400 ml, o cantitate considerabila, avand in vedere ca trebuie sa pui foarte putin :D noi avem si putin par :)) asa ca o sa ne ajunga multa vreme!
Sa  va arat si pozele cu printesa mea la baita :D dar sa nu radeti de ciuful ei :))) :P
Ca de fiecare data, la baita, se joaca cu ratustele si cu pinguinul vorbitor :D

 Am si eu un "mot" pe care o sa mi-l taie mami la sfarsitul lunii, cand fac 1 anisor :D

ANIAN Body oil - Ulei de corp pentru copii si adulti

Ce spune producatorul:
 Parerea mea:
In primul rand ma bucur ca e potrivit atat pentru copii, cat si pentru adulti :D desi...eu oricum mai "furam" din cand in cand din uleiurile de corp ale printesei mele :))
Este ideal pentru pielea uscata, continand Aloe Vera si Vitamina E. Noi nu avem pielea uscata, insa il folosim amandoua dupa baie :) ca sa avem pielea cat mai catifelata ;;)
Consistenta lui este una lichida, uleiul nefiind foarte gras, si intra destul de repede in piele, lasand-o hidratata si catifelata. Singurul dezavantaj al acestui lucru este ca, in momentul in care torni in palma trebuie sa fi atenta  sa nu curga din palma si este si putin incomod din cauza recipientului mare :P si acesta are un gramaj de 400 ml :D
Desi este lichid, nu este nevoie de o cantitate mare de produs, pentru ca se intinde foarte bine, mai ales ca indicat este sa-l folosesti dupa baie, pe pielea uda..
Si printesa mea s-a bucurat de el :D l-a studiat si la invartit pe toate partile :))))

Sper ca v-am starnit interesul si ca v-au placut pozele :)
Produsele le puteti achizitiona la preturi foarte accesibile din magazinul online Triodeluxe.ro
Samponul de AICI la un pret de 10 lei si Uleiul de AICI la un pret de 22 de lei.
Pupici :*

Etichete: