Poveste de Craciun - Bijuteria care mi-a schimbat viata!

 In ultimile zile stateam si ma gandeam ca nu mai este chiar atat de mult pana vine iarna si ca sarbatorile se apropie cu pasi repezi...
Craciunul este sarbatoarea mea preferata, inca de cand eram mica abia asteptam sa mergem sa cumparam brad si sa-l impodobim :D eu puneam in fiecare an varful bradului ;;) bineinteles ajutata de tata ca nu ajungeam la varf cand eram mica :))
Timpul a trecut, dar Craciunul a ramas mereu in sufletul meu, mai ales ca in urma cu 3 ani am primit in dar o bijuterie care mi-a schimbat viata!
Impodobisem bradul cu atata drag , mai ales ca imi cumparasem si cateva globuri noi...eram foarte mandra de rezultat si de cum arata bradutul nostru de Craciun.
Eu ii cumparasem deja cadoul, iubitului meu, un ceas superb, pe care il poarta si acum aproape in fiecare zi, desi mai are si altele :))
Reusisem sa-l ascund de el, pana in ziua de Craciun si la randul meu eram tare curioasa ce voi primi pentru ca si el reusise sa fie foarte secretos si sa nu descopar nimic din surpriza care ma astepta.
Sincer, ma gandeam ca imi va face cadou bijuterii cu cristale Swarovski, pentru ca fusesem cu cateva saptamani inainte prin zona libera sa ne cumparam cate un parfum si atunci eu am pus ochii pe ceasul pe care i l-am facut cadou si imi clatisem si eu ochii la niste bijuterii Swarovski :))
In ziua de Craciun cand ne-am gasit cadourile sub brad :D pe mine ma astepta o pungulita mica de cadou, dar in ea era o cutiuta mica de bijuterii...ci nu una a vreunui set...cand deschid cutiuta...inima a inceput sa-mi bata din ce in ce mai tare cand am vazut ca in ea se afla un inel de logodna :x In acel moment, iubitul meu l-a luat din cutiuta si mi l-a pus pe deget, dupa care m-a intrebat "Vrei sa fii sotia mea?" ...desi stia deja raspunsul i-am raspuns cu un "DA" plina de fericire si am sarit in bratele lui.
Dupa acea zi, bineinteles ca am anuntat pe toata lumea ca ne-am logodit si ca vrem sa ne casatorim anul urmator :D
Dupa o perioada l-am intrebat cum a reusit sa-l cumpere fara sa-mi dau seama si mi-a povestit ca initial a vrut sa-l cumpere dintr-un magazin online, luxurygifts.ro ,  pe care in tot rasfoiam eu si-mi clateam ochii pe acolo :))) dar a renuntat la aceasta idee nestiind marimea de care avea nevoie. Asa ca a preferat sa-mi ia unul din inelele mele si sa dea o fuga pana la Constanta (cand eu eram la munca) si sa se duca sa-mi cumpere inelul de logodna. Mi-a spus ca a stat cateva ore pana sa se hotarasca pe care sa-l aleaga :)) dar va spun ca a facut alegerea perfecta!
Acesta este inelul de logodna, este simbolul iubirii noastre :)
Si noi in ziua nuntii :D 
 Pentru noi Craciunul are o semnificatie aparte si ne bucuram in fiecare an de el, iar anul trecut ne-am bucurat de Craciun si impreuna cu printesa noastra :X

Suntem o familie fericita si implinita si va doresc tuturor sa fiti la fel de norocosi ca si noi, sa va gasiti unul pe celalalt, sa va iubiti si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
:)

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2012.

Etichete: