Promisiuni respectate!

Cred ca este destul de usor sa faci o promisiune...dar cat de important este pentru tine sa o si respecti?
Pentru mine o promisiune este foarte importanta si-mi doresc sa-mi pot onora promisiunile de fiecare data si de multe ori am facut eforturi destul de mari ca sa reusesc acest lucru.
Insa recunos ca au existat momente cand poate am facut o promisiune in graba..."promit ca astazi afisez castigatorii..." si sa se intample anumite evenimente neplacute  in viata mea si astfel sa nu-mi pot respecta promisiunea :(
Stiti...chiar daca poate parea o promisiune banala si care sa nu influenteze neaparat in rau faptul ca nu a fost respectata, pentru mine personal orice promisiune pe care o fac este importanta si in momentul cand nu o respect simt un gol si o neliniste si parca nu ma simt bine pana nu duc la capat acea promisiune, chiar daca nu in termenul stabilit initial...
Eu apreciez foarte mult cand o persoana isi respecta promisiunile facute fata de mine si acea persoana creste foarte mult in ochii mei.
La fel se intampla si in cazul unui magazin online care-si respecta promisiunile facute fata de clientii sai.
Un astfel de magazin este Oktal.ro, unul dintre cele mai longevive magazine online de IT&C si electrocasnice din Romania, incepandu-si activitatea online inca din anul 1999.
Oktal.ro este membru fondator al Asociatiei Romane a Magazinelor Online din Romania (ARMO) care promoveaza si respecta regulile prevazute in Codul de Bune Practici pentru Comertul Online din Romania.
Acestia au o deviza foarte interesanta "Promisiuni respectate. Din 1999". Da! Mai ales pentru un magazin online sa-ti respecti promisiunile fata de clientii tai, cred ca este cel mai important! Si daca reusesti acest lucru, cred ca succesul acelui magazin online este garantat. Daca iti respecti clientul, atunci respecti si promisiunile facute fata de el si din start cresti in ochii acelui client si cu siguranta se va intoarce in acest magazin de cate ori va avea nevoie de ceva si va stii ca acolo il gaseste!
Va alege acelasi loc, unde stie ca acolo i s-a preluat si expediat foarte repede comanda si in cele mai sigure conditii, va stii ca daca intampina o dificultate in efectuarea comenzii va fi preluat imediat de un reprezentant al magazinului online si il va ajuta sa iasa din incurcatura.
Va alege Oktal.ro!

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2012

Etichete: