Toyota Avensis, marca celor remarcabili!

Cand mi-am cunoscut sotul pot sa spun ca mi-a placut la prima vedere :D (ca dehh...dragostea a venit ulterior dupa ce ne-am cunoscut mai bine) cred ca e important sa se produca acea chimie intre doua persoane :) cum a fost in cazul nostru :D
Ulterior dupa ce ne-am cunoscut mai bine, mi-am dat seama ca el devenise cea mai importanta persoana din viata mea si ca imi doream sa-mi fie alaturi mereu si sa ne petrecem tot restul vietii impreuna :)
De la inceputul relatiei a fost alaturi de mine , la bine si la greu si spun si la greu pentru ca, mi-am pierdut mama cand noi aveam doar 3 luni de relatie si vreau sa va spun a m-a sprijinit neconditionat si a fost alaturi de mine in fiecare clipa. Cu ajutorul lui am reusit sa trec "putin mai usor..." peste acest moment trist din viata mea :( Atunci mi-am dat seama ca este persoana pe care ma pot baza in orice situatie, care ma iubeste si ma intelege, si care imi da puterea sa merg mai departe si sa depasesc momentele dificile.
Bineinteles ca a fost alaturi de mine si la bine, in momentele mele de bucurie, cand am avansat in cariera si s-a bucurat alaturi de mine de performantele mele.
O persoana calda si iubitoare, dar in acelasi timp care-ti da putere si incredere sa mergi mai departe indiferent de situatie!
Acesta este sotul meu, pe care il iubesc si il respect foarte mult, barbatul care-mi da putere si incredere in tot ceea ce-mi propun sa fac. La randul meu si eu sunt o fire ambitioasa si de fiecare data reusesc sa realizez ceea ce mi-am propus si cred ca necazurile pe care le-am avut in familie de-a lungul anilor m-au intarit si m-au facut si mai puternica!
Ne completam reciproc, formam un cuplu cu baze solide si suntem o familie implinita alaturi de printesa noastra draga <3
Consider ca masina Toyota Avensis, cu design-ul ei elegant si practic, este perfecta pentru sotul meu, pentru familia mea! 

Toyota Avensis se completeaza perfect cu familia mea :) este o masina puternica, insa in acelasi timp cu o siguranta sporita, dotata cu cea mai avansata tehnologie, ceea ce iti da incredere sa o folosesti si ca o masina de familie, mai ales ca este si destul de spatioasa :D
Il vad pe sotul meu la volanul acestei superbe masini, cum mergem impreuna cu printesa noastra in vacanta, la munte, ne simtim in siguranta si ne bucuram de privelistile minunate pe care ni le ofera tara noastra!

Toyota Avensis, masina oamenilor remarcabili!

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2012

Etichete: