Un cadou deosebit într-un moment special!

Azi, pentru mine şi pentru familia mea este o zi deosebită. 28 octombrie va fi întotdeauna o zi deosebită pentru noi. De ce?
Pentru că acum 1 an...pe 28 octombrie 2011 am născut-o pe prinţesa noastră, Maria Sara. A venit pe lume sănătoasă şi voioasă şi din acel moment ne-a luminat viaţa şi o va face pentru totdeauna!
În fiecare an, ziua aceasta va fi plină de emoţie atât din punct de vedere a zilei de naştere a prinţesei cât  şi a cadoului pe care l-am primit când am născut-o. O superbă bijuterie pe care am primit-o de la soţul meu, un colier superb cu cristale swarovski. din magazinul online Borealy.ro



 Nu-i aşa că este superb? A fost un cadou minunat pe care l-am primit de la soţul meu cu ocazia veniri pe lume a prinţesei şi am purtat colierul cu drag şi emoţie la fiecare ocazie specială. 
Când mi-am revenit după cezariană şi m-au mutat în rezerva de la clinică, mi-a adus şi prinţesa în cameră şi apoi a venit şi soţul meu cu un buchet de flori superb şi cu acest colier minunat! Eram atât de fericiţi şi emoţionaţi amândoi, ţinând-o pe prinţesă în braţe şi cu colierul swarovski la gât.
Prinţesa noastră în prima ei zi de viaţă

Bineînţeles , colierul se afla într-o cutiuţă de bijuterii superbă, neagră şi elegantă, la fel ca şi bijuteria. Înăuntru era gravat firma Borealy. Atunci mi-am dat seama de calitatea superioară a bijuteriei şi de seriozitatea magazinului. Un magazin online de încredere, care îţi vine în ajutor când vrei să dăruieşti celor dragi ceva deosebit!
Eu la rândul meu m-am simţit iubită şi deosebită, fericită şi împlinită!
Apoi răsfoind site-ul am văzut că au o gamă foarte variată de cadouri pe care să le dăruieşti celor dragi şi idei foarte frumoase de ambalare a cadourilor.

În fiecare 28 octombrie îmi aduc aminte de acea zi deosebită, de venirea prinţesei în viaţa noastră, de cadoul superb pe care l-am primit. Soţul meu a fost inspirat şi a ştiut ce să cumpere, şi de unde :)
Voi ce cadouri speciale dăruiţi celor dragi? Acum că mai este puţin până la Crăciun, deja mi-am făcut o listă destul de lung cu cadouri de dăruit de pe Borealy.ro

Acest articol este scris pentru proba 11 in cadrul competitiei SuperBlog 2012.

Etichete: